En dag gjord..

... Av denna vecka som inte är såå rolig schemamässig!

Dagarna går så fort ändå så man inte hinner blinka!

Knatte spenderar natten hos Mormorn, fick ett sms att han sov sött, hann bara träffas en timme i dag och det är för lite för att hinna tankas med Miloenergi, min tank är alldeles för liten för att vara utan honom!! Min prins <3

Tänkte titta på Sofias änglar idag men när jag läste vilka som skulle vara med så klarade jag inte av det, barn och cancer är för orättvist, ont, ledsamt, och VÄLDIGT onödigt! Vart skulle man göra av sig själv om detta hände mitt barn?!
Jag kom ihåg den kalla känslan som gick igenom kroppen och den bedövande känslan i huvudet när dom hittade massor med stora lymfkörtlar i Milos mage, men tack och lov var det ingenting farligt, men i just den stunden vi inte visste, då virvlade tankarna kan jag lova! Tänk då att få det värsta beskedet man kan få här i livet, att ens barn fått en sjukdom som kan leda till döden... Ryser av bara tanken.... I mitt yrke får man många tankeställare om livet varje dag, speciellt när jag lämnar sjukhuset och går ut genom dörrarna och jag tänker på dessa patienter jag lämnat på avdelningen som inte kommer få känna vinden och solen i sina ansikten något mera, då uppskattar man det lilla i livet kan jag lova!

Nu måste jag lämna dessa tankar annars kommer jag aldrig kunna sova!

Mitt problem med mina benhinnor känns ju lite litet efter detta, men det är väl vad som är jobbigt med mig just nu, när jag äntligen tagit tag i motionen och till och med börjat jogga, så skulle det ju vara väldigt kul att fortsätta med det... Men när man kommer hem med tårar i ögonen då är det inte så roligt..vet att det blir bättre av mjukt underlag så bara elljusspåret tinat fram riktigt och torkat upp så ska jag försöka där istället och sen måste jag nog se sanningen i vitögat att jag måste hitta pengar att lägga ut på ert riktigt par bra skor! Nog för att jag har ett par rätt så dyra walking skor just nu med inlägg så verkar dom tyvärr inte vara rätt för mina fötter!

Nu, spela lite på mobben innan sovning! Sängen, den ligger jag i redan :)






Kommentarer
Postat av: Linda

Kan verkligen rekommendera att gå till en specialistbutik, typ löplabbet så de får kolla på foten och se hur du belastar när du springer. Jag tror jag pröjsade 1000-1500 för ett par löparpjux men det är som natt och dag när man är ute och springer. Även en investering för ryggen som mår bättre med ett par riktigt bra skor!

2012-03-26 @ 22:13:47
URL: http://minbebis.com/blogg/lillafamiljen
Postat av: Sara

Håller med föregående om att du ska gå och få proffshjälp! Jag hade så ont så jag grät av att gasa och bromsa när jag körde bil men med rätt skor och pronationsstöd så var allt det onda ett minne blott och det var bara att knata på igen :)

2012-03-27 @ 08:38:45
URL: http://saramariatherese.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0