Voine, voine

Ja, helgen förflöt fylld med skoj, soffa, kalas....

Skoj= Fest, krogen, vänner

Soffa= Bakis, filmer, Milomys

Kalas= Fredrik 25 år, Nathalie 12 år GRATTIS!!

Ja, och nu är klockan massor så jag ska gå och sova.

Mer kommer ;)

Glöm inte att kika in
här!!

Kram

Crazy, dont wanna sleep child...

Tack Dolk och Tessiless!!

Här kommer en serie bilder tagen alldeles nyss på min son (börjar tveka dock)...
Thats it for now!
Denna lilla kis tar all min energi för tillfället!

Tjing


Jaja jag vet...

....att jag är dålig på uppdatering men jag har inte haft så mycket tid, jag går ju heltidspraktik, kämpar vidare med min dundrande huvudvärk, och försöker njuta av att vara med min älskade son så mycket som möjligt. På tal om sonen AKA monstret, vad har hänt?? Det är som att vända på en hand, han är ju helt omöjlig, tvärtemot, trotsig, uppstudsig...and so on....fraser som "det bestämmer inte du", "jag tänker INTE äta mat idag", "struntar jag i","nanannanaan" lyssnar inte på dig"....VA!!! Min gullegris har blivit ett stort monster, ständiga kamper om ALLT, jag menar allt, det kan till och med gälla saker han tycker om...bara för att trotsa, men jag blir mest irriterad över att han är rent ut sagt uppkäftig, hur ska man hantera en "preeteen" som inte ens fyllt 4 år än?? Jag hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom! Vill ha tillbaka min lillprins NU!! ;)  Och med det vill jag säga att alla åldrar INTE har sin charm, den som uppfann det uttrycket uppfostrade en docka inköpt från BRIO. Men jag älskar denna gosse så det gör ont hur det än är, som jag brukar säga till honom " det är bra tur att du är så himla fin" :):)

Förutom fighter, praktik, huvudvärk, tidsbrist...så är allt ok, längtar mer än någonsin tills jag är klar med utbildningen och får min legitimation som Barnmorska, det känns bara såå himla bra och rätt och jag kan knappt vänta tills mitt yrkesliv kan starta på riktigt, och vet ni, jag tror att jag kommer bli en skiiitbra barnmorska, haha!!

Nu ska jag gå och sova men jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera!

Tjing

Sökes

Huvudtransplantion nån?? Jag kräver egentligen bara två fungerande ögon, och bra tänder...sen får ni ha 5 hakor, näsa stort som ett hus, det spelar ingen roll, bara ni inte har huvudvärk.... Snart hämtar jag en yxa och gör något väldigt dumt, jag står inte uuuuuut...och nu väntar en dag från 12.30-22 på sjukhuset, hur ska jag kunna koncentrera mig?

Så nu har jag vart lite ynkligt "tyck synd om mig" ett tag. Men detta är omänskligt juh..

ha en bra dag

Skallebank

Gick hem i fredags från praktiken med huvudvärk och den har ännu inte gått över! Lddar ju inför en praktikvecka som innebär att jag kommer vara där 6 dagar av 7. Och man vill ju må bra om man ska kunna lära sig något!

I alla fall har jag så himla roligt på praktiken och jag lär mig MASSOR, vilket är ganska bra..haha..
Jag har tagit ett venprov (från en uska men ändå), jag har gett massor med subcutan sprutor (i underhusfettet). Nu ska jag bara lära mig sätta PVK, det känns mest nervöst av allt...

I helgen har vi inte gjort så himla mycket faktiskt, jag och mor var på en liten shopping runda i lördags och på kvällen kom Sus med familj och käkade och hade det mysigt. Idag har jag och lilleman vart ut en sväng till lotten och slappat lite med Carola och Niklas, nice! Lugn och skön helg, vilket var ganska bra eftersom huvudet ständigt gjort sig påminnt.

Nä, nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och se hur länge man orkar..

Tjo

Marknadshelg = HÖST

Visst är det väl konstigt det där med regn och marknad! Inte kan väl en vädergud ha så lite att göra så att den skickar regnmoln över hudik första helgen i september...ALLTID! Ja, det är ju vi människor som är gjorda av socker, dvs jag, som klagar, jag smälter ju,och hur roligt är det liksom, där ligger man som en blöt fläck på backen åsså ropar karln på mig "Men Anna, kom nu går vi, guuu va seg du är" och allt jag kan säga är "blubb blubb"...det är bara så jobbigt :D

Marknaden började med att jag, Nadia och Tula hängde på låset på fredagseftermiddagen, knattarna åkte karusell och hade roligt, jag svor över regnet som föll och N drog luvan över huvudet...men vi skrattade iaf, och det är väl huvudsaken!

I dag började vi dagen med Tindras dop, vilken tjej alltså, hon till och med skrattade åt prästen! :) Sen så gick Ullis´, Jag, Rickard och Milo på marknan igen, Milo åkte ett par karuseller till och köpte godis, Ullarulla köpte en spikmatta, ni hör väl, SPIKMATTA, fatta hur onte det måste göra att ligga på en SPIKmatta!! Byt namn på den lilla madrassen så kanske jag också köper den ("lilla piggen" till exempel). Sen gick vi till Martina och Mattias och tittade på den lilla Linus som var helt gudomligt gullig, tänk va små de är! Snutt!!!

Vet ni vad jag ska göra i morgon...JO, åka på MARKNAN!! haha

Gnatt


AMOR MATRIS AETERNUS EST

"en moders kärlek är evig"


Guu va kass jag är...

...på att uppdatera er, men nu är det något hela, hela tiden juh..

I lördags var det lyskväll samt firande av min mormors 80 års dag,
vi firade mormor med middag, och lyskväll på lotten och i Borka,
vissa saker var lyckade, andra mindre, och endel sämst!           

I måndags var det Gävle, alltså skola, men då passade jag på att
stanna kvar hos Tessan, Conny och Mille eftersom jag hade skola
igen på tisdagen. Och guuu va mysigt det var att gosa med
lille Mille. Även att gå på Valbo med mamman.  


Sen tog Tessan mig till ett matställe som hetter (tror jag) Monroes i Sandviken,
det var den mest gigantiska, mastodonta hamburgare jag någonsin sett...
det var hamburgare med, sallad, dressing, kycklingfile, fläskfile och tzatziki.
Jag trodde hon skojade när hon sa att det var gott....men det var helt sjukt gott!!

Pust och stånk var det efter denna middag, men vi kom fram till att lämna pommes för att orka hamburgaren....jag var fortfarande mätt dagen efter!!
Tack Tessan och Conny för er gästfrihet, och tack för skjutsen!!!

Igår rensade jag bland Milos urväxta kläder, från strl 50-92, helt sjuuuukt mycket kläder,
jag höll på i tre timmar för att organisera allt i storleksordning. Men så himla skönt att
det är gjort, nu hoppas jag bara att man fortsätter vara duktig på det där.

Avslutar med en bild på min älskade unge *älskar mest*

Den bästa dagen i livet var när du kom! Mammas älskade skrutt.


Ha det så bra, i morgon är det Gävle IGEN...men nästa vecka börjar praktiken!

Tjing

"Som regelundviker jag frestelser, om dom inte är oemotståndliga"

Mae West


RSS 2.0