Ljuset i tunneln

Ja, det gör jag nu med detta examensarbete!! Opponering på måndag, sen ändringar på det men SEN börjar vi sista kursen och det blir sju veckors praktik på kirurgavd 1 på Hudiksvalls sjukhus :) precis som jag ville! Jag har haft otrolig tur med mina praktikplaceringar!

Åsså min lilla knallhatt, hade feber ikväll och halsmandlar som är lika stora som pingisbollar med vit beläggning... Anar jag en halsfluss?? Hoppas inte det, jag är hemma i morgon iaf, trots att jag verkligen ville åka till Gävle... Då det ska vara föreläsning inför opponering och en minikonferens som vi ska ha nästa vecka :( men sen får pappan ta över för resten av veckan måste jag träffa min uppsatsbästis Erika :)

Svammel i natten, men jag har fått svårt att somna på kvällarna... Grubblar alldeles för mycket, på mitt liv och framtid, min älskade vän som går igenom en livskris just nu, skolan, huset som aldrig säljs, pengar... You name it... Jag vill bara att allt ska vara klart med operationer, hus och framtid, just nu är mycket oklart!

Min unge <3


LoveOch jag tjatar om det på Facebook så jag tänker tjata om det här också! Jag är KÄR, nykär.... I en väg!! Vi har ju fått motorväg mellan Enånger-Hudik, vilket gör att det tar 10 minuter att förflytta sig till stan!! Vilken befrielse!!

Nu ska jag återgå till Idol :))

Tjing


Nu ska jag vända detta helvete till det positiva, för detta medför inte bara skit!! I och med att jag kommer ta bort tuttarna så kommer jag minska risken att få bröstcancer med hela 90%, alltså mindre än vad alla kvinnor har som risk, och det är ju jättebra! Eller hur!? Sen när det är dags att ta bort äggstockarna om några år så kommer jag att ta bort hela paketet där nere, för varför ska jag ha en livmoder om jag inte har några äggstockar? Detta gör att min förjävliga PCO med alla symton kommer försvinna med mina äggstockar = helt underbart!! Och självklar reducerar jag även riskerna att få cancer där nere till 0%....alltså är detta ganska bra! Ikväll är vi hos gudmor med familj, tittar på Idol och pratar skit (om er såklart) haha... Ha en fortsatt trevlig kväll tjing

Allt på en gång

Jo visst, mamma opererar ryggen, samma dag får jag reda på att jag har stor risk att få cancer, dagen efter så går Rickards morfar bort... Vi har massor med arbete kvar på uppsatsen.. Det är jobbigt, har inte tid men hellst av allt vill jag bara krypa upp i soffan med mina killar och kramas, varför ska det alltid vara så svårt?? Nu ska jag brottas med beslutet att ta bort mina bröst och mina äggstockar samtidigt som jag inte vill ge upp drömmen om ett syskon till Milo, men medicinerna som kan göra den drömmen sann är definitivt inte bra mot min kropp just nu...snacka om dilemma.. Men hälsan före allt såklart, jag stannar hellre kvar i livet med min familj i alla lägen.. Urk.. Hade verkligen hoppats att slippa detta, men man kan ju inte styra över generna..

Vill ni veta vad jag är bärare av så googla BRCA1

Nattinatt

Vila i frid käre morfar Allan <3


Inspiration

Vissa dagar finns det ingen inspiration helt enkelt... Har gjort ett allvarligt försök nu på förmiddagen och ska nu göra ett till! Det är ju bara denna och en till kurs kvar liksom, men skoltrött är nog rätt ord för mig! Skriver ju om något superintressant men det hjälper inte för det är så mycket runt omkring ett examensarbete som är dööötrist!


Blogg.se som App!

Kul att dom uppdaterar sig, jäkligt smidigt att blogga på detta viset! Kanske kanske blir det fler inlägg fast kortare ;)

Helgen har inneburit tjejkväll i skrotten och en väldigt jobbig bakislördag... Idag har vi hunnit med klädbytardag, stödgala för en väns mamma i Näsviken, Milos hiphop i Söderhamn, handling och soffhäng nu i kväll! I morgon är det allvar igen med examensarbete...

Tjing


RSS 2.0