Tänker tillbaka

En gång för tusen (läs 6,5) år sedan hade Jag en bebis, världens sötaste bebis faktiskt. Jag var lyckligast i världen att få ha blivit mamma, bebisen var väldigt efterlängtad och redan älskad långt innan den låg i min mage. Jag hade förstått att inte ta det där för givet att kunna bli mamma, det ligger inte i min natut att kunna bli det. Så den dagen 25 Januari 2006 blev jag äntligen mamma, till det vackraste gossebarn världen skådat.
Bebistiden var fantastisk, en A bebis hade vi fått också!
 
DÅ tyckte vi att vi kämpat i åratal för att få vår vackra bebis men nu har vi faktiskt gjort det. Åratal.....
Vi kanske aldrig kommer få uppleva det magiska med att hålla sin bebis i famnen igen, viket får mig att bli väldigt känslofylld när jag tittar på dessa bilder, och nu speciellt när jag hör vår nu 6 åriga son vara ute och leka med en kompis.
 
Förstår ni hur fantastiskt det är att kunna få ett mirakel, eller tar ni det för givet!?
 
 
Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du ♥♥

Då vaj det fjeda igen

Fjedagsmus!! Jag ska mysa min fredag på kirurgen iaf medans min familj planerar att åka ut med Miss Adria... Känns ju sådär faktiskt ;)

Nu måste man ju börja fixa sig lite..


Tre små dagar

Efter lämning på skolan så gick jag på en prommis till Borka bryggan och vände. Härligt!!

Tre pyttedagar kvar på kirurgen, ja i alla fall på schema rad, blir nog många pass där i fortsättningen ändå ;)

Jobbar hela helgen, lite tråkigt när man är sugen på att komma ut med vagnen, men sånt är livet ;)

Milos första dagar som skolkille har gått hur bra som helst! Oj va kul han tycker det är :) I går när jag hämtade honom så var han så glad så det kom tårar, han frågade om man kunde grina för att man var lycklig! Lillskruttplutt <3 Det som gjorde mitt mammahjärta gladast var att när jag väntade i hallen på honom så rusade han fram mitt bland alla kompisar och kramade och pussade mig :))

Stort grattis till Annika och Fredrik som idag blev förklarar igen, denna gång till en flicka! Och störst grattis till Albin som blivit storebror!

Tjing


Pilla navel

Jaha, här sitter jag och bara väntar på att få hämta knatte, nu är det kört, nu är dagistiden förbi, lediga dagar mitt i veckan är ett minne blott!!

Ja, dagen började iaf med att jag hämtade en väldigt pirrig och förväntansfull Milo hos Mormorn för sin första dag på förskoleklass. Lämning gick jättebra, såg i hans ögon att han gärna velat att jag stannade en stund men det är nog bäst att bara lämna och gå, för bådas skull.. Nu vet jag att förskoleklass inte är samma sak som skola i sig, men dom har nu lämnat dagis och är i skolans lokaler, äter i skolans matsal och leker på skolgården, ALLTSÅ ett jättekliv i killens lilla liv..

Mammas stolthet <3 Fina, fina gosse <3


Härliga helg :)

Ny familjemedlem! Hon heter "miss" Adria, 520 cm lång och 1200 kg tung! Det var en låååång graviditet och för att inte tala om förlossningen! Men nu är hon äntligen här och ska förgylla livet för oss!

Vi åkte till Sandviken i fredags för att hämta vår nya familjemedlem, och sen stannade vi hos fam Tessan tills idag! Åhhhh va mysigt vi haft!! Drack rosevin i fredags och jag tyckte faktiskt det var gott :)) Tack fiiiina fam Tessan för fantastisk helg!!

I går åkte lilla familjen Modin till furuvik, vi hade en toppendag även där! Milo ville spela på chokladhjulet (läs jag) så han fick väl det då ;) han fick även hoppa in med killen för att trycka på stopp knappen till hjulet, PLUS att han även vann!! Vi jublade som aldrig förr, Hahaha, vi är nog den familj som blivit gladast vid vinst på chokladhjulet i alla fall :)) Milo fick avsluta med att bada i äventyrspoolen. Ja det var en riktigt bra dag :)

I morgon är det jobb igen och på onsdag börjar Milo förskoleklass! Är jag redo? Nej! Men vi var in på toys r us och där köpte knatte sin första skolväska iaf!! Lilla älskade knallhatt <3

Ny när vi kom hem så hade Milo glömt sitt lego hos Adria så han ville att vi skulle hämta det, så då fick jag äntligen snöra på mig springskorna och sätta knatte på cykeln för att komma ut en sväng för att hämta legot... Efter ett par kilometer börjar det flimmra framför ögonen och då vet jag tyvärr vad som väntar... Milo var så söt när jag sprang för att komma fortare hem till mina värktabletter, han sa "men mamma ta det lugnt" flera gånger, skruttus tyckte så synd om mammsen så han gick till och med och lade sig utan protester när jag låg i soffan med världens huvudvärk! Han kramade mig gonatt och sa att han tycker synd om dom som har ont i sitt huvud.. Gullpojken!

Milo har även blivit lugnare i sitt trots, jag börjar åter få se min fina, snälla, godhjärtade och ödmjuka lilla gosse, ibland skiner trotsen igenom, men det känns som det är under kontroll igen iaf :) jag kan lugnt säga att detta har varit det värsta hittills! Jobbigaste har såklart varit att se hur jobbigt han tycker det varit, men jag skulle ljuga om jag inte säger att det har varit en dans på rosor, jag skulle nästan kunna säga att min syskonlängtan är borta, bara för att slippa 6- års trotsen en gång till!!

Älskade unge <3


Lyllos mig

Som är omringad av de bästa vänner man kan ha!! I dag har jag haft äran att träffa Helena inte mindre än två gånger! Vi käkade lunch tillsammans på dan, och nu på em/kväll åkte vi med barna för ett dopp i Bässe :)) även Helena tog ett dopp! Inte jag och Natta, vi myste i solen i stället :)

Nu är det bara en Joanna som jag inte träffat så mycket på slutet, annars är just nu vänhjärtat så gott som fyllt!

Önskar man hade lite mer tid, det finns ju vissa personer, speciella personer som har en speciell plats i mitt hjärta trots att vi nästan aldrig träffas, och ni vet vilka ni är! Eller hur!? :)

Nu ska jag blunda i halvtimme innan det är dags att skjutsa knatte till farmorn för övernattning, och jag till intronatt :)

Tjing


Tråkdag blev en bradag

Började dagen med en rejäl sovmorgon, vi hade inga planer överhuvudtaget!! Men eftersom vi väntar husvagn så blev det ett bankbesök och efter det for vi ut till mellanbyn för att besöka fam Kruse! Och som alltid när man bara ska dit en sväng så blir det en heldag/kväll, det är ju såå mysigt när vi en gång träffas, det är lite väl sällan kan jag tycka!

Tillbaka till husvagnen, jag har länge velat ha en men inte han jag är gift med, tills nu! Det krävdes en helg i husvagn för att även han skulle inse friheten och mysigheten med en husvagn! Till helgen ska vi åka och titta på en som vi är intresserad av, i Sandviken och då samtidigt passa på att träffa fam Tessan! Så vi gör en helhelg, lääängtar efter smågossarna och deras föräldrar såklart! Vi funderar också på att besöka furuvik på lördagen :)

Nu blir det sova för i morgon natt väntar ännu en intronatt..

Pöss


:)


Kors i taket

Blev det mellanrum även för er som läser bloggen från en dator??Puss


Snabb resumé

Eftersom jag inte får nå mellanrum så kommer den där lilla perfektionisten fram och blogginläggen ser faan inte bra ut! Allt bara blir en ful textmassa ju!

Iaf så åkte vi iväg för att fira Sussa och Fredrik som blev man och fru förra helgen, bruden var vacker som en dag!! Hela dagen var perfekt, alla hade roligt, och maten var fantastisk!

Nu i veckan så åkte jag och Sussa med barnen på en Ålands kryssning med massor av barnkul. Milo sjöng karaoke inför stor publik och mitt stolhetshjärta var så stort att det höll på att explodera! Han var helt fantastiskt modig!! Bägge barnen hade en jättekul miniresa och jag och Sussa trivdes också som fisken!

Nu ska jag sova, och sova ska jag göra länge i morgon för i morgon natt så ska jag gå intro!!

Puss


Nattelinatt

Nattsudd... Packningen står redo för helgen, planeringen är nääästan till ända, nu ser jag fram emot en toppen rolig dag!! :)) Mellanrum Sussa Jakobsson :) Mellanrum


Milo min Milo

Milo är 6 och ska man vara ärlig Är han just nu rysligt besvärlig Och mamma hon undrar vad det är som har hänt Han är så besynnerligt inkonsekvent Han var så ordentlig förra året Vek ihop sina kläder och kammade håret Nu är han fullkomligt glömsk och slarvig Längtar till skolan för "leken är larvig" Ena dagen är han glad och yster Andra dagen bara tvär och dyster Ena dagen länsar han faten För att nästa dag bara peta i maten Och plötsligt är alla kläder för korta Han har blivit så lång, babyhullet är borta Men ibland mellan honom och mig helt privat Blir han åter en kelig och liten krabat Han är sällskaplig pratsjuk och leker med ord Men frågar om allt mellan himmel och jord.... Han trivs med att måla rita och snida Och dansa hoppa cykla och rida Att få leva ut i överskottsenergi Är sexåringens bästa terapi Mellan småbarn och skolbarn är 6 år en sänka En sorts lillpubertet kan man nästan tänka


Ingen kul torsdag

Vaknade med jordens huvudvärk och när jag kliver upp märker jag att jag inte kan vrida nacken, nackspärr från hell... Har stoppat i mig Alvedon så jag kan åka och jobba om ett par timmar.. Bara 2 dagar kvar till två veckor ledigt :) men då ska jag även gå några intro nätter på nya jobbet :) Mellanrum Håller på att packa för en helg i husvagn, och bröllop :)) ska bli superkul och som både värdinna och toastmadam så tror jag att jag har läget under kontroll! Nu kommer Sussa haka upp sig på ordet "tror" ;) Mellanrum Se ya


RSS 2.0