Skottdagen

Den har jag spenderat i dvala efter en natt på hospitalet ;)

Grattis till alla skottårsfödelsedagsbarn :)

Känner våren i kroppen, takdropp och slask!! Visst är det väl fantastiskt!!


Måndag

Trodde det skulle bli en vanlig tråkmåndag men fick ett samtal från Nadia som var sugen på Mc så då åkte vi till stan och fixa det åt oss, passade även på att köpa med gipsbindor så jag kunde föreviga hennes gravidmage! Det roligaste var inte att jag glömde smörja hennes tuttar med vaselin, det roligaste var när jag skulle ta bort avgjutningen och det gjorde så ont så hon gallskrek "portello, portello" det var ju barn i nyheten liksom :D

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska åka och kvällshandla så man har det gjort...? Trökit å...!
Fast iofs är det inte så spännande i tv soffan heller då maken tittar på biljard!!


Nattsudd

Har varit uppe och kollat in alla fina klänningar på Oscars galan men jag orkar inte titta på prisutdelningen, den kan man se i morgon ;)

Idag har vi varit på kalas hos Tula, usch va dom växer !! Fått ett brev om anmälan till förskoleklass i brevlådan, kändes som jag skulle börja grina :( min skruttunge liksom... Storkillen... SKOLAN! Hur gick det till, han föddes ju typ igår!!?? Älskade unge!

En ny dag börjar snart ljusna så det kanske är tid att sova... ? Jag är ledig i fyra dagar till och ska njuta av dagarna med knatte och suga ut det mesta av tiden med min dagiskille!


Sjuksköterska

Ja just det!
Sjuksköterska är min nya arbetstitel, känns ju helkonstigt! Det är svårt och mycket, hjärnan går på högvarv och jag har aldrig varit så här sopslut i hela mitt liv, men det är kul :)

Läst tillbaka lite i bloggen och inser att jag inte mått så bra på slutet och funderade på att radera de senaste inläggen men samtidigt så är det ju ord på mina känslor i just den stunden så det får vara kvar :)

I går var det rajtantajtan och det var så himla kul att så många kunde på samma kväll! Toppen!


RSS 2.0