VARFÖR

Kan jag inte blogga från mobben?? Är det fler med samma problem, det går inte ens att logga in....
Så anledningen till få inlägg är just detta, nu sitter jag vid datorn för första gången på länge, så jag passar väl på då!

I helgen har vi vart i Våtnäs med fam Kruse, en helt perfekt midsommar, visst att det fanns en självklar vinnare av priset "fullast", men så ska det väl vara och det är inte den ni tror det är ;) Barnen har väl stundvis varit otåliga och uttråkade, men den mesta tiden har dom lekt ute så himla bra!

Tack fam Kruse för denna helg!

Kvällen kommer vi spendera hemma i soffan och bara ha det bra. Jag funderar dock på en prommis efter kaloriintaget denna helg men jag har två baota skavsår på varje fot, så får väl se hur det går att få på dig mina bästa, bästa "har aldrig ont i benhinnorna längre skor"...

Nu är jag och knatte lediga tillsammans i tre dagar till, på torsdag åker jag till Ullared och kommer hem igen på söndag! Ska bli kul!

Ha det så bra gullisar


Gjorde iaf ett försök ;)

Milo tjatar väldigt mycket om syskon till mig, så ny försökte jag förklara på ett vuxet sätt att vi inte kan få fler barn och att det inte fungerar för alla! Han blir tyst ett tag och säger att det kan vi visst, han vet hur vi ska göra säger han! Oj, hur då svarar jag, och skrutt säger "ni måste älska varandra mer och mer och mer" :)

För några år sedan när han frågade hur bebisen kom in i mammas mage så svarade jag att det blir så när en mamma och en pappa älskar varandra, en lightversion helt enkelt! Jag kom ihåg att i samma diskussion där för några år sedan så frågade han mig om det gjorde ont när doktorn knivade ut han från min puppilura ;)

Så nu vet vi Rickard! Vi måste älska varandra mer och mer och mer!


Who will know liksom

Jo nu är planerna igång och det kommer bli suuuperbra :)

Helgen då, lördagen var jag till Lisa som firade 30 år, mycket trevligt måste jag säga, jag var dock nykter och åkte kl 20, men med förkylningen jag haft sista veckan så var valet ganska lätt! Grattis Lisa!! :) Såg på mobben att sussa skickat ett sms om att min familj fanns hos dom, så resterande av lördagskvällen var jag med dom :)
Söndag var en riktig Milo dag, började med kalas för en dagispolare, för att sen åka direkt till fotbollsträning, när vi kom hem så kom fam Kruse och Milo fortsatte sitt lekande med Fanny, medans vi surrade på :) härliga helg! Idag har solen varit min bästa vän, har spenderat större delen av dagen ute, åkte till mamma på em då Milo börjat tröttna på sin solande mamma, fast jag låg i mors solsäng även där, jag VILL ha en solsäng btw!!

I morgon är det dags för dagisavslutning...snyft... Lillhjärtat ska bli utkastad i den "stora" världen utanför denna trygga famn, en värld utan staket och uppmärksamma fröknar.. En era har nått sitt slut, en mycket viktig tid är nu över.. Det är dom första åren som bygger vidare för resten av livet, och det finns inte mycket jag kan klaga över efter dessa 5 år och 2 månader som jag lämnat mitt hjärta i deras händer... Från att nu vara störst så går dom till att vara minst, skruttis <3

Tror ni jag kommer hålla mig från tårar!? ;)


Sol inne, sol ute...

Sol i hjärtat, sol i sinnet..

Ligger ute i solstolen!! Börjar dock komma lite moln.. Men jag suger i mig all solenergi jag kan få ;) Milo är ute nånstans och leker... Mamman börjar sakta men säkert släppa lite i kopplet (navelsträngen)...

Have à nice day


Varm i hjärtat

Känner kärleken! Nice! :)

Idag är en bra dag som bara kan bli bättre och med dom orden åker jag och jobbar kväll på hospitalet!

Älskar dig <3


Tre dagar kvar!

Nedräkning pågår tills min miniföräldraledighet! Bytte pass med en tjej på jobbet som hade nå skolavslutning och student så det blir tre kvällar på rad, det som är bra är sovmorgon, vilket jag är ett stort fan av, men det blir hemskt lite tid med knatte, vilket jag avskyr! :)

Tummen ner till den begynnande förkylningen som lurar, den visar sig genom en ond hals, luddig hjärna och feber..men än så länge inget som inte ett par Alvedon kan råda bot på! Det är ju så man får dåligt samvete på jobbet när man går där och mår halvkasst när det finns patienter som definitivt inte behöver en förkylning, men så länge jag inte stoppar min tunga ner i deras hals så är det ingen fara. Jag är ju inte den första som går till jobbet med Alvedon i kroppen direkt! :)

Milo spenderar natten hos Mormorn vilket han också kommer görs i morgon då vi båda jobbar kväll, han fattas mig men jag vet att han har det bra där på notdragar, det är ju bara mitt mammahjärta som saknar världens goaste godnattkram!

Knatte var i väg med kottegrupp till Igge i dag för att bestiga i Milos ögon Sveriges högsta berg - slaggberget! Han hade vågat sig upp för trapporna men sen hade skrutt blivit höjdrädd och inte velat gå högre upp, lillhjärtat! Sen hade dom gått till pizzerian och ätit pizza, väldigt uppskattat av dom små!

Ja, små! Knatte kommer alltid vara liten skrutt i mina ögon, jag är helt enkelt inte redo än för ett stort barn för jag är INTE klar med småbarn, jag har fått uppleva denna fantastiska resa en gång, två gånger mindre än vad min dröm var, låt mig få ha knatte som knatte ett litet tag till, min lilla, lilla prins <3 Det är jobbigt varje gång jag tänker att jag inte kommer ha en liten igen, varje gång gör det ont i hela mig när jag tänker tanken... Jag är inte klar!!! Paniken i kroppen och klockan som tickar... Fy fan säger jag bara...

Tack knatte för att du finns! Tack att du valde just mig att få bli din mamma! Du är unik, speciell och helt fantastisk på alla sätt! Om du bara kunde förstå min tacksamhet och glädje! <3


Natt igen

Har avverkat ännu en kväll på jobbet! Hade en bra förmiddag med sussa och Ella som innebar lunch på skutan och tivoli med kidsen! Hann även med en tur på kjelles! :) i morgon är jag ledig och önskar mig hårt en solig dag!!


.

Förresten så tappade knatte sin andra tand idag, som han drog ut på egen hand! Stolt knallhatt och stolt mamma!


Känns som en riktig jäkla baksmälla

Ja, efter den där incidenten så har jag ännu inte repat mig helt, blodtrycket är skapligt men tog ett HB idag på jobbet som visade 103, normalt för kvinnor är över 130... Inte fasen vet jag att man ska sjunka så lågt efter en tappning på 4,5 dl, det är ju bara typ 10% av vår blodmängd! Måste ju vart blodfattig före!

Idag har jag iaf jobbat ett dagspass, tungt som attan var det att kliva upp i morse men allting går (utom spädbarn... eller hur var det där), tung dag, hjärtklappningar hade jag mest hela tiden. I morgon jobbar jag kväll så då får man ju lite sovmorgon :)

Ge mej sol några timmar i morgon förmiddag så blir jag glad!

Sen är det bara ynka fyra arbetsdagar kvar innan min minisemester (föräldraledighet) :)

Annars tycker jag det är ok, tungjobbat och trögt är de rätta orden!

Nattnatt


Hallelo

Vilken upplevelse!
Var ju som sagt och skulle lämna blod idag, allt gick jättebra och jag mådde hur bra som helst. Ända tills det bara var några milliliter kvar att fylla. Jag känner hur hjärtat börjar rusa så jag hinner säga det och sen försvinner synfältet så jag säger att nu svimmar jag! Jag drömde nån vad jag tror, bra dröm i vad som kändes i flera timmar, tills jag såg en massa ansikten som ropade på mig och jag då kom på vart jag befann mig, jag hade tydligen bara varit väck i ca 10 sekunder konstigt nog. Jag hörde i dimman att nån berättade att jag hade ett blodtryck på 75/50 = väldigt lågt, så jag fann mig och frågade vilken puls jag hade, och dom sa 51, så då tänkte jag vilken tur, så håller jag iaf inte på att förblöda ;) det tog 1,5 timme att få upp mitt blodtryck till 100 i övertryck och illamåendet var hemskt..

DET jobbigaste i detta var att jag hade med mig knatte :( han satt i väntrummet och spelade på min mobbe, jag hann tänka innan jag försvann, tänk om jag inte vaknar igen åsså är Milo alldeles ensam här... Han kom in och klappade mig på handen iaf, tror inte han fattade vad som hände, som tur är :)

Jag ringde efter Rickard som gick komma, vågade inte köra bil själv...

Jag hade bokat in en lunch med Helena Eriksson och två minsta kidsen, så vi kom dit lite sent men det blev en väldigt mysig eftermiddag trots allt! När jag kom hem så tokslocknade jag på soffan och jag känner att jag är sopslut! Hoppas det är över tills i morgon nu bara :)

Så nu är jag bannlyst på blodgivningen, dom vill tyvärr inte ha dit mig igen ;) så nu uppmanar jag er! Ge blod! Rädda liv!

God natt, sov sött


Bloody

Ledig dag i morgon, men gissa vart jag ska!? Jo till sjukhuset för att donera lite blod! Är det något jag insett så är det hur viktigt det är att blod finns tillgängligt, utan dessa blodpåsar skulle många inte överleva!

Är du frisk så GE BLOD!

http://geblod.nu/

Ska alldeles strax nanna kudde, men det där med att komma i säng är ett problem för mig, är fortfarande som ett barn på kvällarna, rädd att missa nåt ;)

3 veckor till Ullared :) längtar faktiskt! Tur att jag varit ledig ett tag innan vi åker så jag har tankat Milo batterierna överfulla innan vi åker ;) som det är nu träffar jag knatte bara några timmar här och där så jag går alltid på halvtomt batteri, och det är fasen inte bra! I morgon ska det fyllas iaf :)

Puss på er och nattinatt



Hemma en sväng

Nyss kommit hem från arbetet, och det är just vad det är, JOBB, JOBB, JOBB! Inte en lugn stund! Visst vill jag ha saker att göra hela tiden, hatar att sitta av min tid, men hallå! Det måste finnas andrum och inte stundvis övermäktigt! Men i slutändan brukar det ju alltid bli bra :) men, det finns sjuka människor alltså! Och jag klagar på huvudvärk ibland och vissa ligger med 17 slangar i kroppen och är jättesjuk...

Det roliga jag såg när jag öppnade blogg statistiken idag var att jag hade 20 unika besökare men 70 sidvisningar! Det betyder att någon har uppdaterat min blogg VÄLDIGT många gånger idag, nån som känner sig skyldig??

Nu tror jag att jag ska gå och väcka knatte så jag kan myspysa lite, eller nej det ska jag inte, men skulle bra gärna vilja!



Joråsåatt

Har precis kommit hem efter en kväll med fam Njutånger och Big brother finalen! Rätt vinnare, härligt! Äntligen pengar som går till någon som behöver dom! Grattis Hanna!

Helgen försvann lika fort som den kom, nästa helg ska jag spendera på sjukan! Men om två veckor så ska jag vara ledig ett tag! I hela 14 dagar ;) det är livet som nyutbildad syrra :)
Jag ser fram emot jobb bytet, mer lön, arbetstiderna och dom bästa pensionärerna!

Idag har knatte börjat på fotboll, så i en och en halv timme stod jag i regnet och kände mig som en hängiven fotbollsmorsa ;) Han tyckte det var skitkul och längtar redan till nästa gång och jag kan då pusta ut och inte ångra mitt köp av nya fotbollsskor!

Milo, min Milo vem är väl som du? Ingen i hela världen! Du är bäst i världen och mamma älskar dig till döds, utan dig vore jag en mamma utan barn, ingenting alls och livet vore helt meningslöst!

Vår dag på stan där jag trodde jag skulle hitta nåt fint till mig själv, blev ett par fotbollsskor till knatte, ett par shorts till knatte, en leksakspistol till knatte, en jacka till knatte och en hatt till knatte! Och absolut ingenting till mamman :) precis som det ska! ;) vi lunchade på ett mysigt ställe och dagen flöt på så himla bra!

Goder natter


..

Så nu har jag hämtar gossen och han ligger nu jämte mig och sussar igen :) muusigt!

Jag har funderat på en ganska djup sak! Men vems liv lever jag egentligen för det känns då inte som mitt... Mina val och det som är viktigt gör mig kommer aldrig i första hand, det känns som om jag hela tiden ska göra rätt för andra och se till att dom har det bra och VEMS liv lever jag då? Inte mitt tyvärr, då lever jag efter vad som är viktigt för dom, inte för mig... Är det dags att bli lite ego? Börja leva mitt liv som jag vill? Varför ska jag må kasst för att andra ska må bra? Jag ska sluta skjuta upp mina drömmar, mina önskningar ÄR också viktiga!
Självklart sätter jag allt detta åt sidan för knatte, och det bestämde jag redan innan han kom till jorden att jag ska ge honom allt jag kan FÖR där är jag redo att sätta mitt liv på vänt en stund, för av honom får jag sååå mycket tillbaka, som jag helt omöjligt kan få av någon annan!

Jag är också viktig!

Att leva i tvåsamhet betyder att det finns två viljor som måste tillgodoses, och det är ett måste att kunna mötas på halva vägen för att båda ska känna sig lika viktig!

Lyhörd, gemenskap, respekt, tillit, och kärlek...

Ta ingen för givet.. Vi finns tyvärr inte för evigt..

Nu har jag varit djup nog! Ska jag vara jäkligt ytlig efter detta så kan jag skriva att jag nu ser fram emot två veckors ledighet och en resa till Ullared!






Vart jag mig i världen vänder....

....står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig...

Dålig uppdatering av Modinskan, har jobbat mycket sista veckan och varit helt slut och tom på kraft efter arbetsdagen.. Vändskiften tar verkligen kål på mig!

NU är jag ledig i tre hela dagar och i morgon ska jag och knatte åka till stan och mysa, han och jag! Han vill såklart gå på Albins och jag vill kolla lite på kläder, det brukar gå bra när det bara är jag och han. Mysa med lunch någonstans och ha det gott :)) har knappt träffat Milo denna vecka så jag ser fram emot morgondagen :)

Nu hör jag han gråta där nere i sängen så tjing så länge...


RSS 2.0