Skit

Min telefon är kras, ser ut som ett spindelnät mitt på rutan... Skit

Är man taskit om man lämnar en skitfull make sovandes på toaletten med Milos "trappsteg" (<--va f*n heter det som dom små behöver för att nå upp till vattenkranen?) som huvudkudde!? Näe, jag ligger som en kung i sängen, och det är huvudsaken!

Gonatt

Mer om Stockholms resan kommer, just nu skriver jag från min kraschade mobbe, vilket är INTE roligt... Blir faaan sur på riktigt! Här skyddar man med allt man har... Men NÄE!!!


Sov så gott på toalett hel***e..:.


Vilken bja dag det vajit idag mamma :)

Ord som värmer när man alltid har dåligt samvete över att man aldrig gör nåt roligt!

Jag har ledig vecka och det har verkligen varit ledigt, ja förutom att jag måste upp med knatte till skolan varje dag... Måste dock erkänna en försovning i måndags dom resulterade i en hemmamysdag med skrutt! Igår gick jag och lade mig med Milo och sov sen i 11 timmar, och det är nog anledningen till att jag nu är tokpigg, skulle kunna dammsuga, men inte uppskattat denna tidpunkt tror jag. Så istället har jag nu betalat räkningarna! DET är ju KUL att göra!

Igår ringde jag frisören Mana och frågade om dom hade tid och jag gick tid samma dag, wihooo! Modig gick jag dit och sa att det gärna fick bli kort! Och hon är ju grym den där Mana, för jag är skitanöjd! Så idag när jag och knatte ändå var i stan för att besöka Mulle Meck så drog jag in och frågade om det fanns tid till honom oxå, och jajamen, tre timmar senare satt Milo i frisörstolen. Alltså han blev ju så fin (<-- finare, vackrast, snyggast, underbarast).

Fick ett sms att broder och flickvän ville bjussa på lite käk och ingen blev gladare än oss för det, tacktack!


Bööhhh

Ligger i soffan och tittar ut över Dellen... Det regnar och några mil bort är det vitt på backen... Snöhelvetesskit....

Haft det jättebra i helgen och i natt börjar mina tre nätter i rad, jag har absolut inga problem att jobba natt men tre i rad är liiite jobbigt, sen jobbar jag helgen också, alltså ska jag spendera 50 timmar vaken natt.... MEN vet ni? Det gör INGET för sen är jag "ledig" i 10 dagar, fast få ringer dom nog från rekryteringen på sjukhuset ;)

Vill ni se min utsikt?

Vassego


tre timmars sömn

Känner att det kommer bli skitkul ikväll, och det beror inte på att vi ska åka till skrotten med Fam Jacobsson och fam Kruse, inte heller på att Rickard är på systemet och köper vin as we speek.....Det kommer bero på att jag bara sovit mellan 8.30-11.20 idag efter en natts jobb :) Men jag kommer nog sova jäkligt gott i natt!
 
Ja, vi ska åka till Skrotten, och ha det bra med fina vänner! Skönt, Milo springer och packar sin lilla ryggsäck, försökte nyss pressa ner ett 1,5 meter långt star wars "svärd", kul att ungar inte har en viss bedömning av storlek, eller inte en bedömning av något faktiskt, försök prata tidsuppfattning med en 6 åring, eller avståndsbedömning!?
 
 
Nu ska vi fortsätta packa, och jag ska vara den pedagogiska mamman som snällt ska förklara hur saker och ting ligger till!

Det finns ingen bild

Jag överföll min man och brottades ner honom, höll strypgrepp tills han släppte telefonen! Så det som inte finns på bild har aldrig hänt... Eller hur var det där!?


Rolig!

Min make tycker denna blogg är tråkig, han skulle vilja att jag skrev om saker som ikväll när jag blev akut godis sugen och måsta få honom det också så det kändes "ok" för mig att besöka kiosken... DET tycker han är kul... När han snodde min mobbe för att knäppa kort när jag vräkte i mig karra så slutade jag tycka det var kul...

Nu ska denna godis slukande frugan sova!


Kära tomten

I år har jag varit snäll, jag har blivit klar sjuksköterska och det finns väldigt få jobb som är snällare än det. Jag har inte gjort illa nån, varit medvetet elak eller dum.

Jag vill ha det här i tomtesäcken i år!

Tack!

En kitchen aid

 
Panelvägg i köket
 
 
Ett nytt vardagsrumsbord.
 
 
En RIKTIG hall
 
 
Lite Victoria Secret, pure seduction.
 
 
Ett varmare land...
 
 
Ja, du ser tomten, detta var väl inte så stora önskningar från en väldans snäll Enångerstös!

Gruvsamt..

I morgon åker vi.... Till Ullared! Vi åker på kvällen/natten, handlar på lördag och åker hem igen natten därpå! Jag är ju inte känd för att tycka om bilresor, men jag gillar ju shopping... Iaf det jag vill få fram är att jag hatar att åka bil och det är väl det helgen i princip kommer att gå ut på!😖

På måndag ska jag gå intronatt på 1:an, får jag väl se om jag är redo för det, det känns också gruvsamt...

Tjoflöjt


Wiiie


Tisdag kväll

Har ju min långledighet nu och har inte hört nåt från rekryteringen på sjukhuset heller!

Oktober är det nu, oktober.... Hur gick det till? När blev det höst!? Varför är inte löven gröna? Och VARFÖR ser det ut som sommar i vår trädgård med studsmattan och utemöblerna framme? Förväntar jag mig att vakna i morgon till 20 plus grader? Neee, jag vill det, men jag förväntar mig inte det! Är jag redo att snart bli ett år äldre? Neee, jag är ju inte där jag trodde jag skulle vara vid denna ålder!!

Stanna tiden!!!

Jag har tamme tusan en son här hemma som säger saker som "typ", "snart", "meeen mamma", "coolt", "häftigt"... Nyss sa han bara "gaga" och "kaka".. Skrutt unge, vad jag älskar dig <3

Annars går dagarna ihop och jag känner mig som en zombie, hur mycket jag än sover så är jag skittrött... Jag kan med lätthet sova 12 timmar i ett sprut! MEN vakna trött och vill sova mer... Handikappande, ja! Och jag uppskattar inte kommentaren "är du gravid"... Den känns lite onödig i sammanhanget... Som jag känner min puppa med tillhörigheter vet jag ingen annan som gör... Skulle känna om en baskilusk enbart synlig i ett mikroskop satte sig fast i min livmoder!

Jag tycker gynekologi är fantastiskt intressant! Skulle lätt kunna jobba inom det, tyvärr är Hudik för litet för att jobba just med det jag vill.... Fast jag borde kanske söka jobb till gyn i Hudik för jag kan lova att jag vet mer hur det funkar där nere än många som arbetar där idag...

Men sludder...

Nattinatt


RSS 2.0