njuta?

Hatar att jag inte kan njuta denna sista tid som gravid, kommer med största sannorlikhet inte uppleva det igen men denna smärta i ljumskar och rumpa gör att jag känner allt annat än njutning. .

Dåligt samvete över att jag inte är den bästa mamman jag kan vara till Milo.. han är ju tålmodig och förstår, ändå tycker jag det är riktigt uselt, han förtjänar det bästa..jämt!! och nu har han bara en arg, tålamodslös, orörlig morsa, jag ska ta igen det sen älskade, älskade unge ♡♡ lovar..


V 38

Milo var nu född... önskar att DU också är det snart!
4 år sedan

Föddes en liten prinsessa i Karlskoga, en helt liten perfekt människa som fick äran att få 2 fantastiska föräldrar. Den nyheten lyste upp mitt liv när jag samma dag gick igenom en av mina tills då värsta dagar..

För fyra år sedan idag miste jag ett liv, ett efterlängtat pyre. Vi hade genomgått ett lyckat IVF försök och vi kände för första gången ett riktigt hopp att det skulle gå bra. Vet inte varför, men detta missfall var klart det jobbigaste av dom alla.. kanske för att jag gått längst med denna och verkligen trodde att det skulle gå vägen..det var ju tredje gången gillt liksom.

Eller var det sättet det hände på, jag befann mig på högskolan i Gävle, började blöda, hade inget skydd förutom en tampong (använd aldrig. ..jag menar aldrig det under ett pågående missfall).. jag stack...gick å gick å gick... hamnade "hemma" på Andersberg, hade efter vägen ringt Rickard som kom och hämtade mig. Efter att jag lämnat efter mig ett pyttelitet embryo i en sån där påse för mensskydd på en offentlig toalett..

Rickard bröt ihop...jag bröt ihop...det var kaos i hjärtat.. vi gav nog upp väldigt mycket efter det där.

På kvällen kommer ett sms om att fina Wendela är född, och dagen blev plötsligt lite bättre. Nu är detta inte längre bara en dag som bringar åter sorgsna minnen utan även en födelse av en otroligt fin väns dotter ♡

Nu sitter jag här gravid i V 37, en otrolig gåva. Jag tror att det är samma själ som hoppat mellan alla mina små embryon som jag förlorat men att själen inte varit riktigt redo att stanna kvar.

Sjunde gången gillt!! ♡♡♡♡♡♡♡

Kram kram


V 37

Inget nytt.

Har till och från en massa förvärkar och det är väl egentligen lite nytt då jag aldrig kände det när jag väntade Milo..

Skulle jag idag gissa vad ungen kommer väga så skulle jag gissa runt en sisådär 5 kg.. magen är ju gigantisk och den där inne har inte mycket svängrum..

Har den Milos tidtabell så kommer den om 9 dagar, låter ju som en fantastisk idé!

tjing

V 36

besök hos BM igår.
Sf mått 36 cm
♡ljud 143

FIXERAD!!!

Hade varit väldigt förvånad om den INTE hade fixerat sig för kissnödig har nått en hel ny nivå. Alltså en nivå där kissnödig är konstant, det spelar ingen roll om jag kissar för jag är lika nödig när jag är klar som när jag satte mig.

pöss


..

Tjocksmockjag skojade med Milo igår när vi hade ätit mat, och sa "titta Milo va mätt jag är.. det syns verkligen att jag är mätt"

"men mamma..det är ju bebisen som gör tjockheten, inte maten"

Tjockheten, haha. .

Annars så sover jag uruselt, kan knappt andas, andfådd så in i bomben, saknad av krafter.. men 35 dagar kvar nu :)

hej

hej V 35

Till och med barnmorskan sa sist jag var där:

"Herregud är du fortfarande gravid? är inte du klar" ;)

Jag kan bara hålla med, men nu är det slutspurten, snart är bebisen här hos oss!!

Känner mig som världens sämsta mamma till Milo..finns inte kraft att hitta på så mycket, jag biter väl ihop ibland.. jag vilar så mycket det går när han är på skolan så jag kan vara en någorlunda hyfsad mamma utan smärtor när han är hemma, vissa dagar går bättre än andra. Min älskade prins! Han förtjänar den bästa, men han är så klok den lilla gossen, han förstår varför det är som det är..

I morgon är det dags för tillväxtultraljud, längtar!

RSS 2.0