i skrivandes stund

Ja, jag ligger i sängen bredvid en sovande donna, Milo kom precis hem med taxin och kollar in barnprogram och maken är hos grannen och tittar på hans bygge. Precis nu!

Helg vankas!

Och wubba nubben funkar fortfarande!
så litet....

...men ändå ack så stort...

Lillan tar napp! Halleluja!
Det som tillslut funkade var en wubba nub, en specialnapp påsydd på en nalle. Kallas även prematurnapp.. Ropar inte riktigt hej än såklart men igår somnade hon i sin säng själv, med en napp i munnen!


Bara vara

Har svårt jag att bara vara, vill helst ha något att göra. Att vakna på morgonen, planlös gör mig lite stressad..

Men jag har myst med lillan nu på fm, nu ska jag hoppa in i duschen innan pappan åker å jobbar. Lyxigt att duscha utan att bebis ligger och tittar på en ;-)

Pöss
skolstart

I morgon börjar knatte andra klass!! 2an!! herregud :)
Har förberett, städat ur garderoben på urväxta kläder, lagt fram kläder tills i morgon, lagt i extrakläder och frukt i skolväskan.. MEN denna ammande, något förvirrade mamman har inte tänkt på skor! Ungen har inga skor! Han kommer helt enkelt få gå till skolan i sina foppisar som han sprungit i hela sommaren!

Måste köpa skor! måste...kom ihåg...köp skor ;)

I alla fulla fall ska hela familjen följa gossen i morgon, han ville gärna det och även vi! Tror han tycker det är pirrigt, nytt klassrum och ny fröken :)

Älskade pojk, mammas skatt, helt fantastiskt snällt och empatiskt barn, världens finaste ♡

Den lilla skatten, hon somnade 20.30 ikväll, hör inte till vanligheten, får väl se när hon behagas vakna i natt ;) det positiva med att hon somnat vid 23-00 är att hon då sover hela natten till typ 07, så i natt blir det nog minst en amning iaf :)

Hon växer, var på 3 månaders kollen 5660 gr och 61 cm, så nu börjar jag smått släppa med stor tyngd i hjärtat storlek 56 och börjat med 62.. ;)

Min älskade ongar ♡

Hådellskan tjatar

Skriver några rader om ingenting då :)
Ligger just nu i soffan hos min mor efter ha intagit kinamat, gött!

Alldelses snart, bara Lilly vaknar som sover på mormors mage vaknar så ska jag åka till Igge och hämta Lillys nya barnvagn!! Wihooo! så kul! Sen blir det matlagning ikväll inför släktfest i morgon som jag och Joanna styr över, ska bli kul iaf :)

Förra veckan spenderade vi 4 dygn på stenö camping med husvagnen med fam Kruses, var mysigt! Milo lekte och badade hela dagarna och Lilly var toknöjd, grät max 1 timme på dessa dagar, men så fort dörrarna öppnas i Fläcka så öppnades även hennes lungor. Hon är duktig på att skrika men sover så bra på nätterna att jag inte får klaga, sov 23-08 igår natt, åt och somnade om till 10... så klaga gör jag inte, huvudsaken man får sova på nätterna..

Angående prinsessinlägget så är jag inte sämre än att jag kan ändra mig, är det något Lilly är så är det en prinsessa, hon är en riktig prinsessa på ärten! Allt ska vara perfekt för henne och på hennes sätt! hon är rädd för allt, börjar gråta när någon nyser, råkar man komma åt na så det gör yttepytte ont så är det skrik.. hon är så långt ifrån en riktig bonnjänta som det kan vara..men hon kan ju fortfarande ändra sig hon med :)

Mammas sessa ♡

RSS 2.0