Tre dagar kvar!

Nedräkning pågår tills min miniföräldraledighet! Bytte pass med en tjej på jobbet som hade nå skolavslutning och student så det blir tre kvällar på rad, det som är bra är sovmorgon, vilket jag är ett stort fan av, men det blir hemskt lite tid med knatte, vilket jag avskyr! :)

Tummen ner till den begynnande förkylningen som lurar, den visar sig genom en ond hals, luddig hjärna och feber..men än så länge inget som inte ett par Alvedon kan råda bot på! Det är ju så man får dåligt samvete på jobbet när man går där och mår halvkasst när det finns patienter som definitivt inte behöver en förkylning, men så länge jag inte stoppar min tunga ner i deras hals så är det ingen fara. Jag är ju inte den första som går till jobbet med Alvedon i kroppen direkt! :)

Milo spenderar natten hos Mormorn vilket han också kommer görs i morgon då vi båda jobbar kväll, han fattas mig men jag vet att han har det bra där på notdragar, det är ju bara mitt mammahjärta som saknar världens goaste godnattkram!

Knatte var i väg med kottegrupp till Igge i dag för att bestiga i Milos ögon Sveriges högsta berg - slaggberget! Han hade vågat sig upp för trapporna men sen hade skrutt blivit höjdrädd och inte velat gå högre upp, lillhjärtat! Sen hade dom gått till pizzerian och ätit pizza, väldigt uppskattat av dom små!

Ja, små! Knatte kommer alltid vara liten skrutt i mina ögon, jag är helt enkelt inte redo än för ett stort barn för jag är INTE klar med småbarn, jag har fått uppleva denna fantastiska resa en gång, två gånger mindre än vad min dröm var, låt mig få ha knatte som knatte ett litet tag till, min lilla, lilla prins <3 Det är jobbigt varje gång jag tänker att jag inte kommer ha en liten igen, varje gång gör det ont i hela mig när jag tänker tanken... Jag är inte klar!!! Paniken i kroppen och klockan som tickar... Fy fan säger jag bara...

Tack knatte för att du finns! Tack att du valde just mig att få bli din mamma! Du är unik, speciell och helt fantastisk på alla sätt! Om du bara kunde förstå min tacksamhet och glädje! <3


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, ja, det är ju bra att du låter bli att hångla upp patienterna. Det är nog bra för arbetsmoralen ;P Hoppas ni får en mysig miniledighet =)



Linda

2012-06-13 @ 10:32:42
URL: http://linnali.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0