Vart är sommaren?

Här går vi å väntar på värmen, alla fina och söta små sommarklänningar hänger oanvända och är snart urvuxna i garderoben.. i stället får jag panikköpa långärmade bodysar och byxor! Lillkråkan växer och mår bra, är väl missnöjd lite väl ofta men bjuder även på en hel del leenden, vilket väger upp varenda litet gnäll :)

Storebror njuter av sommarlovet genom att sova länge på mornarna och får vara vaken längre på kvällarna, massor med kompislek och mycket TVspel har det blivit de regniga dagarna som varit :)

Mina barn liksom, mina två kottar, har inte riktigt gått in att jag har två! Två helt fantastiska ongar!morgonflinet, lite mossig och nyvaken brutta :)Midsommarskön stil :)

Ha de ♡

Bebisar skriker..

..visste ni det? Jag visste, men hade nog glömt hur frustrerande det faktiskt är när absolut ingenting gör donnan nöjd! Hon skriker nog 98% av sin vakna tid, vilket gör att när hon sover vill jag stänga in mig i ett tyst rum och inte prata överhuvudtaget! Tog fram bärselen idag och hoppas nu att man kan få nått gjort!

Men jag gör mitt yttersta att ändå njuta till fullo, vet ju att tiden går så fort och jag vill verkligen känna att jag gosat och snosat så mycket det bara går!

Hon är min lilla söthöna trots allt och jag är totalt dunderkär i henne ♡
Sommarmånad

Juni är här! Maj är och har alltid varit min absoluta favoritmånad, då har vi hela sommaren framför oss :) Nu börjar ju redan paniken krypa sig på, efter midsommar blir det mörkare igen... och när folk säger, "nu är det bara ett halvår till jul" då vill jag typ dö... ;)

I år blev maj ännu bättre, då lillan kom till oss ♡

Hon växer så det knakar...ordagrant..hennes knän knakar så in i bomben, men det var normalt enligt BVC. Hon vägde 3,8 kg i fredags och var nu 53 cm lång :) Så mycket kärlek som ryms i den lilla kroppen!

♡ världens bästa storebror har donnan fått ♡

RSS 2.0