Jag saknar dig mindre och mindre...

Bra helg!
Startade helgen med partaj med bästa brudarna mina! Stod på dansgolvet mestadels av kvällen och röjde som på gamla goda tiden ;)

Lördagen gick väl i trötthetens tecken, är det ett ålderstecken att man vaknar supertidigt dagen efter?? Förut sov man ju halva dagen men nu vaknar man före tuppen nästan... Och det gör ju inte att man mår bättre, man är ju fortfarande fullirull när man ska ta sig ner för trappan...

Idag så spenderade jag förmiddagen i lekparken för att sen åka till norra Lången och spendera resten av dagen med dom bästa där! Åkte även ut en sväng till mellanbyn och tjenixade ;)

I morgon ska jag jobba kväll så det är första gången jag inte ska vara med lilleman på Valborg, tur att det inte är en högtid som jag är speciellt impad av :)

I övrigt så är det väl lika, inte sämre iaf, utan väldigt lika...

Tur att jag har världens bästa vänner! <3 speciellt två av er som vet precis allt, no shame, no blame...

Natti


I'm so sick,infected with where I live, let me live without this

Känner mig risig igen, varm, hängig, trött, halsont....faaaan då...

Jobbigast är att jag helt kommit av mig nu på tre veckor när det kommer till motionen, jag som kom igång så himla bra med -6 kg på kort tid... OCH det var kul! Nu vill jag på't igen, förlora mer kilon och må bra i själen! Jag blir bra nu, det måste jag bli!!

Jag är i valet och kvalet angående jobbfronten också, har blivit ringd angående intervju, har ju lovat att vara kvar på ettan i sommar, men samtidigt är jag jäkligt sugen att prova på detta... Shit alltså!! Jobbigt som attans!

Milo, min Milo har ju gått och vickat på en lös tand i evigheter nu, och ikväll gick han med på att jag fick sätta en tråd runt tanden och det sa bara tjoff så var tanden ute! :)) han sprang runt och jublade och var stolt som en tupp! Hörde han från sängen också för en stund sedan där han upprepade för sig själv " jag har tappat en tand... Hahaha... Jag har tappat en tand"
Snutten min, nu ligger tanden i ett glas vatten bredvid sängen och väntar på tandfen..

I dag har jag, mamma och Milo varit till Bollnäs och besökt Rusta bland andra skojiga affärer, det var roligt och det känns bra att gjort något på en ledig dag istället för att bara vara hemma!
I morgon blir det kvällsjobb och knatte ska spendera natten med bästisen Filip, som han längtat efter att få sova där <3

Nä ikväll blir det tidig kväller och får vakna pigg och utvilad i morgon utan att behöva börja dagen med två Alvedon!

Nattinatt


Free falling

Blir så less för att denna förkylning inte vill släppa taget! Känner hur trött jag är på jobbet och hemma, har jag jobbat så orkar jag ingenting när jag kommer hem istället... Bensinen är slut om man säger så...


Bad romance...

Långdraget drama det här...

Helgen försvann på ett kick och i morgon är det dags igen! Skräckblandad förtjusning är rätt ord i sammanhanget... Jag känner mig för okunnig och ny för den avdelning jag är på! Ny har alla varit, men erfarenhet får man inte på utbildningen tyvärr...

Milo hade sin sista dansträning för denna termin idag och han är såå duktig! Nu ser jag fram emot uppvisningen :))

Förövrigt sover knatte hos mamma ikväll, efter lite övertalning från hans sida så fick det bli så! Helst vill jag ha honom här bredvid jämt såklart ;) Har faktiskt inte ännu kommit till det stadie att jag behöver egentid, jag har all förståelse för er som behöver det, men jag har inte det behovet, inte än iaf ;) om några år kommer jag ha så mycket egentid så jag kommer grina av ensamhet för då kommer inte jag vara den "viktigaste" längre, då kommer det bara vara kompisar...jag har redan börjat få ont i magen av att jag ska vara borta i TRE nätter till sommaren då jag och tre andra ska åka till Ullared, det längsta jag varit borta är två nätter! På SEX år, ja ni förstår, jag har enorm seperationsångest när det gäller knatte... Han är mitt syre, blod och hjärta, utan honom funkar inte jag... Mär jag längtar efter Milo så värker det i mina armar, på riktigt! Det gör ont, fysisk smärta i armarna, att det sitter i just armarna kan jag bara tänka att det beror på avsaknaden av kramar, jag vet inte, det är min teori!

Nördmorsa, men helst! Jag är medveten om det, men det kan inte hjälpas!

Sov sött


The party is on my head...

Fredagskväll, med en ledig efterföljande lördag... Vad gör jag? Är på mitt favoritställe, det är blött och hett, immigt och helt fantastiskt avslappnande...

.. Ja ni gissade rätt, i badkaret!

Dagen har varit fantastiskt bra, mysmorgon med knatte och sen stan med Joanna, lämnade dock henne själv en stund för att besöka Nadia, Tula och lilla Jake som blir hela 6 veckor i morgon, och det var första gången vi sågs! Man får ju skämmas! Självklart var han gudomligt söt, och bebistarmen gjorde sig till känna genom att göra ont... Sååå fin liten gosse! Och stolt storasyster!! Och väldans finan mamma också :)

Sen åkte jag och lämnade in grejer på klädbytardagen på bygdegården som kommer gå av stapeln i morgon kl 10 :)

Kvällen spenderades hos fastra Therese och ljusparty! Köpte jättefina änglaljusstakar som jag sneglat på tidigare och nu var dom på REA! Toppen!

Tack alla inblandade för dagen, det behövdes skrattas lite och det hjälpte Filippan också till med :)

Nu ringer det ute på hemtelefon, kan väl inte vara försäljare denna tid och en fredag!? Eller jo det kan det säkert ;)

Kram kram

Nadia säg till om du vill ha bilderna väck!


...

Känner mig besviken... Ledsen.... Och inte tagen på allvar, utan för givet...

Thats life?


Min skatt

Återigen har jag legat och stirrat på mitt barn och jag påminner mig om och om igen att han är min... Allt vi gått igenom gör att jag har svårt att fatta att det faktiskt fungerat en gång, och han ligger här bredvid mig och kallar mig mamma, ett ord som är det vackraste i världen, mamma... Jag vill ge honom världen, men jag kan inte ge honom det han önskar sig mest, att få bli storebror...

Den här är så vacker;

Det var en gång ett barn som just skulle födas.

Barnet frågade Gud: "Dom säger att jag ska bli sänd till jorden i morgon, men hur ska jag kunna leva där, liten och hjälplös?”
Gud svarade:”jag ska välja ut en ängel åt dig. Och din ängel ska vänta på dig där och ta hand om dig.
Barnet frågade: "Men här i himlen behöver jag inte göra något annat än sjunga och skratta och vara lycklig.”
Gud sa:”Din ängel kommer att sjunga för dig och le mot dig varje dag. Och du kommer att känna att din ängel älskar dig och vara mycket lycklig.”
Barnet frågar” Men hur ska jag kunna förstå vad folk säger när jag inte kan språket?”
Gud svarade.”Din ängel kommer att säga de allra vackraste ord du kan tänka dig och med stort tålamod och kärlek kommer din ängel att lära dig att prata”.
Barnet frågar.”Och vad ska jag göra när jag vill prata med dig?”.
Gud svarade:”Din ängel kommer att lära dig att knäppa din händer och att lära dig att be.”
Barnet frågar.”Jag har hört att det finns elaka människor på jorden. Vem ska beskydda mig?”
Gud svarade:”Din ängel kommer att försvara dig även om det är med fara för sitt eget liv.”
Barnet frågar.”Men jag kommer väl att vara ledsen jämt för att jag inte kan se dig längre?”
Gud svarade:”Din ängel kommer att berätta för dig om mig och visa dig hur du kan hitta mig. Och jag finns alltid nära dig.”

Just då var det mycket lugnt i himlen men man kunde höra röster från jorden och Barnet frågade: Gud, om jag måste lämna dig nu, tala om vad min ängel heter.”

”Hennes namn är inte viktigt.

Du kommer att kalla henne”mamma ”

Min skatt
Tvättmaskin

Joanna kom och förgyllde min kväll, vi fnittrar som vi vore tonåringar när vi träffas :) Joanna nämnde att hon skulle vilja haft en tvättmaskin vilket fick mig att tänka på en toppmatad sak som jag och Rickard köpte när vi bodde i Gävle... Kom på att vi måste ha lämnat den på en loge i ett hus vi hyrde FÖR FYRA ÅR sen, vi åkte dit och knackade på och förklarade mitt ärende med risk att bli dumförklarad för att vilka kolla om tvättmaskinen stod kvar, men det gjorde den faktiskt! Så efter lite hjälp av broder och Wiklund så står den nu hos Jannan, hoppas, hoppas den fungerar bara!! :))

I morgon är jag och Vilde ledig, vi ska märka kläder till helgens klädbytardag här i Enånger, jääättekul ;) får nog hitta på nåt skoj med han på eftermiddagen!

Just nu sitter jag och kollar på Inför Eurovision contest där man får se alla bidrag och jag kan lugnt säga hittills att Loreen har stor chans att vinna spektaklet :)

Tjingpling

Vi längtar efter morfarns pool :))


Joråsåatt

Mycket bättre kväll på jobbet, stressigt ja visst, men jag hann äta och även hann jag med alla patienter.. Tack vare några tomplatser iofs ;)

Jag vet att gårdagens inlägg var lite väl negativt, men tyvärr är det så där vissa dagar kan se ut :( i morgon är det på't igen bara, sen är jag ledig en dag med knatte :)

Nu måste denna trötta ssk sova

Milo på hans tennistävling idag :)


Ledig lördagkväll..

Jobbat på dagen och funderingar på mitt yrke har verkligen kommit igång! Jag ångrar inte mitt val, det är 100% rätt för mig, men ska vi verkligen ta denna skit att inte hinna med patienterna, inte hinna äta lunch, helt slut fysiskt och psykiskt när man kommer hem, ska det vara så?? Vi måste väl sätta ner foten, våga säga nej! Ensamt ansvar över 10 patienter på en akut kirurg avdelning är ingen dans på rosor, och skit i mig en stund och tänk på patienterna, jag förstår att det är mycket dåligt prat om vår vård idag och det förstår jag för VI HINNER INTE se alla patienter, vi måste prioritera dom som är dålig och det betyder att många inte får det dom behöver... Att misstag sker är INTE konstigt, man ska ju ha tusen saker i huvudet samtidigt! Är man dessutom ny som mig så försvårar det också situationen men när jag tittar på dom som jobbat i flera herrans år och svetten lackar även på dom, så förstår jag att det inte bara är för att jag är ny på jobbet! Jobba över är mer en regel än undantag... Och lönen för allt detta ska vi inte diskutera... Skamligt....

Ja idag tänker jag klaga faktiskt för när man är på gränsen att börja grina på väg hem av utmattning, hopplöshet och hunger pga utebliven lunch så känns det fasen inte bra. MEN jag vet att jag kommer gå dit med nya krafter i morgon för jag älskar yrket, men inte omständigheterna runt omkring!

ALL heder till alla i vårdyrket därute! Jobbar för tre, lön för en halv! Det är nog som Florence Nightingale sa, att det är "ett kall" att jobba i vården...

Appropå något helt annat så ska Milo spela sin första tennistävling i morgon, och eftersom jag jobbar kväll så kommer jag kunna vara där och hejja!!

Gonatt på er

Min ssk brosch som jag är tokstolt över :))


Jobbhelg

Känns lite tufft med jobbhelg framför mig, inte pga jobbet i sig utan att jag inte är 100% kry... Elaka halsbaskelusker som säkert gottar sig i mitt öppna sår i munnen... Ser dom framför mig hur dom skriker av glädje när dom ser såret... Nästan så jag känner hur dom förökar sig!
Envisa förkylning som inte vill ge sig, har fortfarande feber på morgonen, vilket blir bättre under dagen men man är ju så himla trött hela tiden...

Dagen har spenderats med fam Helena, bra alltså! Åkte iväg på bingo på kvällen där Helena drog i med en bingo och vann 700:- :)) då är det roligt!!

Nu ska denna onda hals och mun sova och vakna pigg som en lärka i morgon ;)

Natti

Min egna Ulrik Munter


Vad gör väl det om hundra år?

Vem kommer bryr sig om vem som vann hockey sm 2012?

Vem kommer bry sig att jag har så ont i käften man kan ha just denna dag?

Vem kommer bry sig om vad man än gör om jag nu inte utför något stordåd innan min död?

Visst är det sjukt, och sant "vad gör väl det om hundra år"... Om hundra år finns det ingen levande människa på jorden som kände mig, ingen som saknar en eller vet vad jag gjorde... Sjuk tanke, men här kämpar man dag ut och dag in med olika sorters bekymmer, för att vara en bra kollega, mamma, barn, vän och fru...men va fan gör väl det om hundra år? Inte ett skit!

Sådetså!Ont i munnen

Ja, en tand fattigare... :( hemskt.. Det är ju när man sitter där och får välja mellan att betala 8000:- eller max 1500:- som man inser att det är en klassfråga att ha bra tänder! Måste ju finnas massor med människor som inte ens har råd att dra ut en tand.. Eftersom det var tanden bredvid visdomstanden så kändes det ok, allt efter dom två längst bak tycker jag är värda att lagas, egentligen alla men i dagens samhälle måste msn tydligen välja!

Min utsikt just i detta ögonblick


Men kul liksom!

Är hemma sjuk från jobbet då jag är duperförkyld, ont i hals och kropp... Vad kan tänkas vara en sak man verkligen vill vara skonad från då?

Jo men tandvärk kanske!?
Så nu kl 11 ska jag till tandis och jag kan knappt andas genom näsan! Kommer bli en toppenupplevelse! Dessutom tror jag tanden kommer ryka, så det onda stannar inte här!

Ha en bra dag ni som kan, njut av era fria luftvägar och smärtfria kropp :) jag är aaavis!!


Påsk

Glad påsk på er :)

Fredagen började dåligt men slutade bra då det var partaj med enångerspinglor! Kände mig dock seg då jag drabbats av en ond förkylning så jag avslutade kvällen relativt tidigt! Lördag och idag har vi mest varit hemma, käkat påskmat hos mamma, göttans :) ikväll åkte vi ut till vintergatan för att träffa fru Winblad von Walter med son, trevligt var det, köpte med några bingolotter med nit såklart ;)

I morgon är det tänkt att jag ska jobba.. Kan ju hoppas på det iaf, känner mig inte tokpigg direkt :(

Nu till ett jobbig sak med min make! Han är en soffsovare! Hur kan jag bota honom från det? Han sover 99% av nätterna på soffan, och har gjort i säkert 6-7 år, vilket har stört mig i lika många år... Och nu handlar det bara om en ful ovana... Sängen som är så skön! Jag skulle aldrig känna mig utvilad om jag alltid sov på soffan... Stör mig så in i Norden iaf!! Du, maken som också läser detta, vi har ett sovrum på övervåningen, i soffan tittar man på TV eller umgås!!

Nattinatt


??

Ibland undrar man om det är så att jag är totalt pantad och missunnsam... Med eftertanke så inser jag att jag inte är det och att jag alltid sätter familjen först och mig själv sist... Också ganska puckat... Man kanske skulle tänka annorlunda, vad vet jag? Det kanske skulle vara det bästa!!


Den perfekta lediga dagen

Det har jag haft idag!
Sovmorgon är nummer ett på min lista på ledig dag!
Efter lite morgonmys så kom Jannan ochvi gick ut och promenerade i över två timmar - 1,3 mil. Kom hem och hade småont överallt ;) förutom i benhinnorna!! Hoppas, hoppas det inte var en engångsförteelse!
Väl hemma tog jag en het dusch och efter kramar med mina pojkar så skickade vi den stora pojken på jobbet och jag och mini åkte till Sussa och Ella.. Där stannade vi på middag :)) på väg hem stannade vi till hos familjen faster Moa, och tittade på små ybergulliga, 10 dagar gamla, valpar!! Sååå söta!!

Nu har jag och knatte spenderat kvällen under filten!

I morgon är det jobb igen, men till helgen är jag ledig tre dagar i rad :))

Hann med en sväng på klädbytardagen i Igge innan jobbet i söndags, precis innan stängning men hittade iaf lite, detta för 180:-


RSS 2.0