<3

 
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

...
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
 
...
 
 
"Jag vaknar före dig, när solen stiger upp, men jag ligger kvar bredvid en liten stund.
Tar din lilla hand i min, känner doften som är din, så underbart det e att du finns till.
Jag ger dig all den kärlek jag har, oh du lilla barn.
Varje gång jag ser dig, händer nåt inom mig. Finns det något större i världen än kärlekens barn.
Känner all din värme, när jag har dig nära. Vi kommer alltid vara här vi två, i en värld som e vår.


Jag håller andan för ett tag, hör dina lätta andetag. Du rör dig i din dröm så jag stannar kvar.
Du vaknar och jag ser, dina ögon och dom ler
Då våra blickar möts då är det vi.
Jag kommer ge dig all den kärlek jag har, oh mitt lilla barn


Varje gång jag ser dig, händer nåt inom mig. Finns det något större i världen än kärlekens barn,
Känner all din värme, när jag har dig när. Vi kommer alltid vara här vi två, i en värld som e vår."


Jobb

Nu blir det jobb igen, nu är det den veckan då jag är hemskt osocial ;)
 
Och jobbigast av allt är att jag är i en period då jag är sjukt beroende av Milo, jag vill bara vara med honom hela tiden, när jag inte är det saknar jag honom så det värker i kroppen... Jag tror att det kan handla om att han växer upp, slår sig fri....Snart, snart är jag inte den viktigaste på jorden längre, snart är det bara kompisar som gäller, och morsan är totalt ointressant.... Det här med att barn är ett lån, är bara så himla sant... Mammas skruttunge <3 Det blir så himla påtagligt att jag "bara" har honom, jag har ingen mindre som jag kan dalta med när Milo växer upp, jag har ju BARA honom att lägga min tid och energi på, jag har inget annat barn att ta hänsyn till, jag finns och andas bara för Milo.
 
Tänk om ni bara kunde förstå vilket mirakel Milo är, det är nu efter allt vi gått igenom som jag verkligen förstår vilket fantastiskt mirakel det är att han överhuvudtaget finns till. Jag väljer att tro att det var meningen att han skulle komma till oss....

...lördag...

....hela dagen...

Är lite putt på er att ingen vill dela dina tankar från föra inlägget! Eller har ni inga tankar? JO om inte annat då fick ni alla en tanke utifrån texten jag skrev, annars vet jag väl inte ;)

Inga planer för dagen och vi går fortfarande omkring i pyjamas...

Äh, nu blir det väl att göra nåt!

Tjing


Lördagnatt

Jajamen, nu kämpar jag i nästan 10 timmar till för att sedan gå på långledigt!
 
Har inget att berätta, varför jag inte skriver nåt. Detta är femte natten denna vecka så jag har varit väldigt osocial.
 
Har börjat googla på Maya indianerna, enligt deras kalender så tror många att jorden kommer gå under den 21 December i år, detta av den anledningen att deras kalender tar slut det datumet. Saker som kan tänkas hända är att det blir ett sk polskifte, vilket kommer medföra massiva naturkatastrofer som följd, och de få procent överlevande kommer då att leva som på stenåldern igen (<---kanske inte gör nåt om man stryker med, för vad gjorde man utan facebook liksom). Andra teorier är kometer som krockar med jorden och utplånar allt liv,
eller såkallade solstormar kommer avsluta allt liv. Vissa pratar om ett högre medvetande hos människorna, och detta är det långt ifrån alla som kommer palla.
 
Jag har vetat om detta datum sedan jag varit liten, och om jag ska vara ärlig har det skrämt mig en del, nu är det ju bara knappt en månad kvar, och visst, det ökar med naturkatastrofer, mänskligheten blir "ondare", vi låter moder jord gå under. Och jag TROR att det är vi människor som tillslut kommer ta död på jorden och det kommer dock inte hända ett specifikt datum utan den bryts ner bit för bit... Nä, jag vill tro att jag inte kommer uppleva jordens undergång, fast att det skulle vara lite ballt (eller otur, som man vill) att tillhöra precis den generationen av miljontals år som får uppleva "sista dagen" tillsammans med resten av världens befolkning.
 
Vad tror ni? Ge mig era tankar!!
 
Till något mycket enklare, och inte lika betydelsefullt för resten av världen, men väldigt betydelsefullt för lilla familjen Modin. Det börjar närma sig Milos dansuppvisning, jag ser fram emot detta med stor glädje. Han är gryyyym! Jag kommer filma och gärna dela med mig av vår fantastiska kille. Det roligaste är att faktiskt han också tycker det är roligt och vill fortsätta. Hans danstränare Hannes är en ung kille som är sjukt duktig, har varit med i VM faktiskt. En VÄLDIGT framgångsrik kille, denna kille ser knatte upp till, och längtar tills han själv är lika duktig. Och vet ni vad, det ser jag fram emot också!
 
Nu ska jag gå och joina resten av de nattjobbande här på Kullen, jag var tidig idag och skickade hem dom andra sjuksköterskorna, till deras glädje såhär en lördagkväll...
 
 
 

Lugna gatan

Jobbar och (sliter), har inte lyft arslet på 1,5 timme... Har haft lite telefon rådgivning men inte mer än så! Nu är min rooompa totalt bortdomnad då vi tillbringar nätterna på pinnstolar!

Ja helgen i el Stockholmo var bra, vi åkte på fredag, myste med vin och fam Bodell som bodde på samma hotell på kvällen efter en eftermiddag i Globens shopping galleria. Dagen efter var det dags för dinosaurier, och jag säger WAOW, det var riktigt bra! Milo var impad dom attan, den lilla Enångers pöjken höll på att tappa hakan vid första anblick in i Globen!

Ja och direkt efter vi kom hem dumpades ongan hos sin morfar och jag och maken åkte och förfestade hos Joanna inför pubkväll på bygdegårn! Det var över förväntan roligt, ja iaf tills jag öppnade fodralet till min iPhone och såg den stora skadan (<--- har INTE kommit över förödelsen)... Ja och resten med toasovande äkta hälft vet ni ju redan :)

Denna dag har mestadels spenderats i njutånger, och det är ju alltid lika trevligt!

Men det resulterade i ingen sömn i dag och klev upp med Milo i morse så jag kommer ha extrem hemlängtan om ett par timmar..

Bloggar från min mobbe och eftersom den har en stor spricka... Förlåt, rättelse, MÅNGA sprickor så ser jag nästan inte vad jag skriver utan får hoppas jag trycker rätt helt enkelt (<---- är skitsur och ledsen)

Men hoppas ni sover sött era latmaskar, nu ska denna sovande röv ta en prommis så kanske den vaknar!

PS jag har en bild på en skönsovande make på toalett golvet, vem bjuder högst???


RSS 2.0