men tjena mittbena

trött är ett ord som är för litet och obetydelsefullt... efter en jäkligt kul utekväll igår så jobbar jag nu natt. . jobbar är en överdrift.. jag står jour och är hemskt glad att det är relativt lugnt.. en filt och tv gör mig sällskap för tillfället..
ville mest säga hej


fredag

mitt i natta, sitter jag här med katta :)

åhh va roligt det rimma, tror jag måste svimma.

hela dagen har gått rund i ett, med Ida rände jag runt full i svett..

Dakapo, söderhamn för att köpa vin, tanken är att i morgon bli full som ett svin..

jag ska visst gå på hård rocks fest, ty jag hatar musiken mer än pest...

men tacka nej till party är inte min grej, jag gillar ju att vara ute på galej..

maskerad det visst oxå ska vara, alltså en rock kostym jag måste avkl
ara. .

tror att utstyrseln nedan får bli bra, med smink och plattat rufsigt hår är det bara å dra..

nu ska jag sluta med att rimma, gosa med Bubbis en sista timma..

appråpå min Bubbis, visst är han för rar, mitt hjärta med storm han varje dag tar..

gonatt

Lördagnatt

Läser och ser bilder om folk på uteserveringar och parker.. Sippandes på ett vinglas i goda vänners lag! Well well, jag tycker det är preeecis lika kul att jobba.. Nästan i alla fall ;)

Lugnt hittills har det varit oxå men det är länge kvar av denna natt och vad som helst kan hända, och det är det jag gillar med mitt jobb, att aldrig veta vad som kommer ske...

Det jag vet nu är att jag måste ge min lilla medkompanjon käk, och då menar jag inte Arne utan lilla Bubbis som är min ständiga följeslagare..

Festa lugnt!


Natt 2/5

Ja denna vecka alltså...

Shit vad dagarna flyger, nu är det alltså sommarmånad och vädret utanför Vidar sig i sitt rätta skick.. Regn och blåst bjuder Hudik på idag!

Har faktiskt inte riktig koll på hur många veckor det är till semestern men vet att den börjar 15/7, så det är ju gaaanska snart... Men det är helt ok med tanke på att jag ändå är ledig var tredje vecka :)

Nä nu blev det jobb! Ut i rusket.. Hua!

Tjing


Män häj!

Äsch kan väl lika gärna fortsätta vara öppen på MIN blogg, vad gör det om hundra år?

År 2003 i majmånad slutade jag med p-piller i hopp om att få en liten. Två år senare i maj 2005 växte det äntligen en knört där under mitt hjärta. Det efter massor med hjälp och inga egna ägglossningar.
Maj 05 - jan 06 var jag gravid och i februari 2007 började vi försöka få ett syskon, det är ganska exakt två år vi inte försökt få barn.

Nu är det år 2013, precis tio år sedan jag slutade med p-piller och i åtta år av dessa tio har jag alltså varit oskyddad och Aldrig blivit gravid av mig själv... Ni kanske fattar varför jag kallar mig steril ;)

Men förra månaden på mitt månatliga (måste ju det) gravtest så fick jag två, inte ett utan TVÅ streck, vafan liksom.. Hur gick det till? Vi har ju inte gjort nån behandling, vi har ju bara legat med varann (sorry mamma) som alla andra vuxna, gifta människor och SÅ blir inga barn gjorda under det här taket! Vi hann inte känna lycka denna gång heller för en vecka senare var missfall nummer fem konstaterat. MEN kan ni fatta? Jag gör det fortfarande inte! Kan jag bli på smällen på Svensson-vis? Har vi lyckats en gång på 8 år så har jag inga större förhoppningar om en andra gång men jag är glad över det lilla, jag funkade liksom!! Även om det inte funkade hela vägen så var det ett ägg som lossnade från MIN äggstock! Otroligt!

Ja, nu vet ni det å!

Tackar ändå LCHF och 15 kilos viktnedgång för det ägget som väckte en liten strimma av hopp och glädje i mig!


RSS 2.0