Råd tack!

Älskar mitt val att inte äta kött, jag slutade ju inte för jag ogillade smaken utan för att stödja djuren. Har aldrig ångrat mitt val!

MEN!

Jag vill gå ner i vikt och har hittills med hjälp av LCHF gått ner 10 kg, men utbudet av mat som Vegetarisk LCHFare är väldigt "trångt"... Fan att jag ens tänker tanken på att vilja lägga till kött i kosten igen, men (igen) så känns min viktnedgång viktigare på nåt egoistiskt sätt... Min hälsa är ju liksom MIN... Köpa kött från lokal bonde är ju ett alternativ för mitt fortsatta stöd till alla fraktande stackars djur...Vilt kött är en annan idé.. Och fortsätta äta vegomat ute på restauranger å dyl?!?!?

Nä fan alltså... Djuren eller mig? Vill inte...

Och visst jag kan välja annan metod för viktnedgång och bra hälsa men (åter igen) så är det denna metod som funkar bäst på PCOare som mig, vi är väldigt kolhydratskänslig, vi samlar på oss kolhydrater som en tyngdlyftare i världsmästerskap FAST vi lägger kolhydraterna under huden och då på buken, alltså inte som muskler utan en stor jäkla limpa!

Hjälp mig tänka!!


Måndagslyx är....

...att få krypa till kojs bredvid den snyggaste killen (trots att sömnen inte helt konstigt nog vill infinna sig)
...att sitta ensam under en filt i soffan och titta på top model och project runway utan att nån som klagar (sorry Rickard, men det är faktiskt det)
...att maten redan var lagad igår så efter Milos dans var den bara att värma, KUNG gjort av mig!
...att inse att jag har nio lediga dagar framför mig
...ett hett bad (nu snackar vi inte ljummet utan HETT, det ska fan göra ont när man sätter ner fötterna)

Maken befinner sig på kurs en sisådär 70 mil bort, närmare bestämt Jönköping.. Återkommer till hemmet på fredagkväll.. Jag har lite att dona med så veckan kommer med all säkerhet att swischa förbi..

Nämen gonatt


Ännu en natt

Nu är det den där Anna igen, hon har visst kommit på att det är för mycket gnäll och tjat här i världen, vad kan hon göra åt det liksom? Ge hela världen uppåt tjack så alla blir jätteglada? Och sen då, hon tror visst att hon har allt, make, världens finaste pojke, hus och fantastiska vänner! Liksom va! Som om inte alla andra har det, tror hon att hon är nåt? Skryta så där om att hon har det så himla bra! Töntigt!

Töntigt glad är jag Anna för det som faktiskt finns i mitt liv, och visst sörjer jag det som inte finns, men önskas... Men tro ALDRIG att jag inte är gladare över det jag FAKTISKT har än det jag inte har!

Och ja, jag är sjukt stolt över att ha mina underbara vänner!

Och stolt är bara förnamnet på vad denna kille var idag då han tappade en fram tand och numer blir kallad "gluggen" <3


Ja man springer som kommunalare oxå!

Satt precis ner arslet efter en hektisk start på jobbpasset! Sov nu! Det är ju natt!

Ja och Milo sover nog gott hos sin farmor, jag hade ju lovat gossen att han fick ringa och säga gonatt (förut gick inte det för han kunde bli tokledsen och skulle hem), och medans jag var ute på språng hade jag två missade samtal såklart!! Nu har jag ont i magen, helt säkert i onödan men jag hade ju lovat liksom, dåligt samvete! Det där dåliga samvetet är ju helt sjukt sen man fick barn, har då aldrig haft sån uppsjö av dåligt samvete någonsin i hela mitt liv! Man tycker ju jämt man gör för lite, eller skäller lite för mycket, säger nej alldeles för ofta...

Nä ni, natt 1/3 here we come!!


Dåligt med fredagskänsla

Ja den där urmysiga, OLW kvällen är snart här och istället för att dra filten över knäna så ska jag klä på mig kommunpyjamasen och spendera nätterna med sprutor och KAD:ar med läckage... Är inte det mysigt så säg!?

Milo ska sova hos sin farmor för maken ska sitta på en is 6-12 i morgon, för det tycker han är kul liksom! Jag räknar kallt med 1:a pris i den där pimpeltävlingen och några tusenlappar till hemmet, men känn ingen press Rickard, ingen alls... Tänk absolut inte på bilen jag ska hämta ut från verkstan i dag, gör inte det! Och pimpling, det är ju inte svårt att förstå varför det ordet blivit synonymt med "dricka öl", skulle jag sitta på en is i flera timmar så skulle jag också behöva pimpla.. Ja öl alltså... För annars fryser man ihjäl, alternativt tråkar ihjäl...men skulle jag någonsin få för mig att ens riskera mitt liv genom att bevandra en is, så kan jag sätta pengar på att isjäveln skulle brista och då jäklar är det inte snack om saken om den där ihjälfrysningen!

Nu ska jag gå och överbelasta kontot och hämta ut den där skitlilla, blåa fanskapet...


Men gölligt

Fina kommentarer från fina människor, man tackar <3

Har ni en mammamaffia runt er? Det har jag! Sånna där preppy mommas som tror dom gör allt såå himla bra, lagar all mat från skratch, aktiverar barna ute i friska luften 2,25 tim varje dag, skulle hellre dö än ge ungarna en cheesburgare från mc, har så jäkla kliniskt rent hemma att ungarna lider av värsta sortens allergi och har mer koll på andras barn än sina egna (och gärna ser deras fel)... Jo men visst känner ni nån sån!?
Mitt mamma motto är "hel, ren och glad med en mätt mage och massor med kärlek". Man kan inte vara en perfekt mamma vareviga dag, man kan göra sitt bästa utifrån den situation man sitter i just den dagen.

Och sluta irritera er på småsaker såsom den som trängde sig i kassan på Ica (kanske den personen skulle köpa Alvedon till sitt barn med skyhög feber och hade bråttom hem)
Eller den som gjorde en vansinnes omkörning, sluta peka finger (kanske den personen hade väldigt bråttom till sjukhuset till din döende mor eller far).., ja så har jag börjat tänka när folk gör saker som inte går att förklara, för i dom situationerna skulle jag nog ha agerat precis likadant. Ingen kö på ICA skulle stoppa mig om jag hade en knatte hemma med 40 graders feber iaf!
Men visst finns det massor med rena rama rötägg där ute som bara är ute efter en egokick, men va fan, skit i det!

Men jösses va jag låter vara så jäkla snäll då, men det lovar jag (fråga Milo och Rickard) att jag definitivt inte är, iaf inte jämt...bara Oftast...

Jag har iaf en jobbhelg framför mig och det känns lite sådär... Men vad kommer efter jobbhelgen?? "Trumvirvel"...
...LEDIG i NIO dagar! Så är det värt det? Svar JA!


Jo jag lever

....Har bara haft noll lust att involvera er i mitt liv, mest för att bespara er, inte för min skull. Jag är nog mer öppen än många andra är, och jag skiter i om hela enånger skulle läsa och gotta sig i våra problem, men VARSEGOD, diskutera över en kopp kaffe vettja!
Kan höra hur det låter...Har ni hört om Anna, ja men ni vet, hon den fär på röda byn, som är gift med Rickard, mamma till Milo...JAHA hooon, ja har ni hört att dom inte skottat av taket på garaget, FAST att dom fått en lapp i postlådan att alla ska göra det, jag har även hört att dom alltid kör ner bilen till ytterdörren trots att man faktiskt inte får det...MEN herregud, va säger du. Jo, vill du veta nåt mer? JA! Jag har sett att dom aldrig går ut med Milo, han sitter bara hemma, gööör aaaldrig nånting (FAKTISKT sagt av en dagisfröken)....Men visst är det väl den där Anna som inte kan få barn? JO det är det, visst är det väl hemskt att önska ett till barn när man redan har ett barn, kan hon inte vara nöjd med det, måste hon vara girig?...Visst har dom haft tre missfall också? JA, det har dom, och vet du, jag har hört att dom precis nyligen haft sitt fjärde missfall (tar en stor klunk av sitt kalla äckliga kaffe), ja, så går det om man önskar sig nåt för mycket, kan hon inte bara vara nöjd!? (Diskussionen övergår till att prata om någon annans stackars människoöde i vår lilla by).
 
Så äre...
 
Ja, livet i övrigt fnurrar på, jobbar mina nätter och suger ur all min lediga tid med knallhatt, kan han inte bara sluta växa nu? Måste barna bli stor? 7 år, SJU! Om lika många år har jag en fjååårtis i huset som har moppemursch och inte kan prata med samma stämma, mamma är bara en pengabörsch och kock. Jag NJUTER av tiden med min gosse, varje, varje dag. Barna har vi till låns, och det blir mer och mer tydligt!
 
Läste på familjeliv (Sveriges största bullshitforum) att man inte ska bada/duscha tillsammans med sin son efter att han fyllt sex år, ja som mamma alltså, och en dotter skulle alltså inte bada/duscha med sin pappa....Alltså va!? Jag och Milo badar minst en gång i veckan tillsammans, och jag har definitivt ingen baddräkt på mig i vårt badkar, är jag mongo som tycker det är ok? eller rent ut sagt perverst som en skribent på familjeliv skrev?? Är inte nakenhet normalt? Jag kan ju tycka att den som anser det vara perverst är sjukt äcklig i sina tankar, jag har då aldrig tänkt våra bad på det sättet, kvalitetstid om inte annat, en stund då det är bara jag och knatte då vi kan prata, slappa, lyssna på musik, leka...?
 
Senaste dagarna har jag babblat runt om hur bra immunförsvar jag har (vilket jag tror är anledningen till att dom små inte vill stanna kvar i min mage), jag har alltså vad jag tror för många mördarceller, som tar kål på allt främmande som kommer in i min kropp. Detta kan ses som något bra i de flesta fall, jag är typ ALDRIG sjuk, var 5 år sedan jag hade en ynka förkylning, feber har jag väl vart 10:onde år...Ja, men i alla fall, så har jag nu sketaont i halsen, ont i kroppen och knoppen , har dom gett upp dom där T-cellerna, hade ni inte kunnat kapitulera för typ tre veckor sedan? NÄÄRÅÅ, Nu tyckte dom det var smart att släppa in lite förkylningsbaskelusker i kroppen, för DET blir man ju glad av. Kan hon ALDRIG vara nöjd den där Anna? Först vill hon inte ha sånt där bra immunförsvar och när det sedan ger upp lite så blir hon sur över det! JA det blir jag!
 
Jävla mördarceller, skit på er, fast då får jag skiten I mig....men det skiter jag i!
 
Jag lever, jag andas, och jag är fullt fungerande utan mentala problem, bara så ni vet... För i övrigt är jag väldigt nöjd med mitt liv, skulle väl kunna tänka mig ett nytt hus, ny garderob, förlora både ett och annat kilo, köpa ny säng, skapa världsfred och ge mat till världens svältande barn...men annars så, jao, helt ok! :)
 
Hoppas ni läser med glimten i ögat ett öppet sinne!
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 

RSS 2.0