älskade barn

I detta ögonblick för nio år sedan ringde vi våra nära och kära för att berätta att en fantastisk liten pojke kommit till världen. Jag var nog lyckligast i världen och den intensiva direkta kärleken skölje över mig som en tsunami, han var den pusselbit jag saknat hela mitt liv.

Milo har vuxit upp till en otrolig liten kille med ett stort hjärta och mycket funderingar, han är min tankspridda pojk. Han är full i spring men ändå väldigt mysig och innehar ett stort lugn. Han kan hitta på rövarhistorier men kan dock inte ljuga, det syns direkt och vi synar hans bluffar 😜 Han är en ljussjäl (sagt av ett "medium"), empatisk, snäll, och för att inte glömma, vacker som en dag.

Milo älskade Milo, du kom och visade mig vad rädsla är och meningen med livet. Jag visste inte vad äkta rädsla var innan du kom, rädslan att göra fel, att du skulle skada dig, eller det värsta, att förlora dig.

Ja, jag kan lätt säga att du gör mig så inninordens rik, jag önskar dig allt gott i livet och hjälper dig att bära och orka genom det jobbiga jag vet att du kommer genomlida. Jag är så otroligt tacksam att du valde mig som din mamma!
nytt år - nyårslista

Hur firade du nyår?

I Mellanbyn hos dam Kruse, med fam Sussa och fam Linnéa. Mycket god mat, skratt och fina fyrverkerier. Lillys första som hon sov sig gott igenom.


Vad var det bästa med 2014?

Det bästa med år 2014 var ju nog barnen, att få ett friskt litet flickebarn och att få se Milos alla framsteg.


Var var jobbigast 2014?

Att vara gravid och alla dess krämpor. Bitterljuvt det där! Att få en nyfödd är inte heller bara mys, mycket jobb och sömnlösa nätter.


Gjorde du något nytt 2014?

Blev två barns förälder! Köpte båt. Typ...


Vad borde du gjort mera av 2014?

Tagit det lugnt och stressat mindre. Borde ha njutit av stunden, snusat mer i Lillys nyföddsnacke.


Vad borde du gjort mindre av 2014?

Ätit massa skit som jag nu måste jobba bort...


Flyttade du 2014?

nope, nov 2013 flyttade vi in i vårt nuvarande hus


Lärde du känna någon ny 2014?

Ja lärde känna många nya fina människor, då mest genom Lilly, på kyrkis och tack vare att jag drog ihop en mamma grupp i Enånger så har jag nu lärt känna nya samt återupptagit kontakt med andra.


Utvecklades din blogg 2014?

hahaha 😂 Nej på den


Vad är dina planer för 2015?

kommer att vara mammaledig till September. Sen tebax till jobbet igen. Lilly börjar dagis och Milo börjar trean (!!!)Hoppas på en fantastisk sommar med en nybliven 1 åring ute i Enångers skärgård som innebär sol och bad (och vin) 😄


Vad väntar du mest på år 2015?

jag ser faktiskt fram emot att ta tag i kosten och börja röra på mig, känns inte bra att sitta fast i sockerfällan! Sen väntas ett väldigt innehållsrikt år med barnen, då främst lillan, som ska gå från en liggande bebis till ett springande, pratande barn!


Vad skall du göra mera av i år?

Njuta! Det är bara NU jag har chansen att vara 100% mamma!


Vad skall vara ditt måtto?

klyshigast i världen, men absolut!
CARPE DIEM - fånga dagen!RSS 2.0