Långa nätter

Toklugnt på jobbet, nätterna blir sååå långa då...

Nu längtar jag hem så jag får väcka knatte med min skönsång och paket och frukost på sängen :)
Han har ju längtat efter denna dag väldigt länge, att äntligen få fylla sju år! DET är stort för knallhatt det! Och även för mamman, jag ser honom växa upp till den gosse jag bara i min vildaste fantasi kunde önskat... Milo kommer göra nåt bra, det finns en anledning att han kommit, han kommer gå långt i det han tar sig för att göra om vi finns som stöd att leda honom rätt, det bara känner jag på mig. Han har ett stort hjärta och i det stora hjärtat gömmer sig något ännu större som vi inte sett ännu, bara små glimtar och när det tar sig ut så, ojojoj...

Milo, du gör mamma stolt, varje dag! Fortsätt vara precis den du är, ändra dig ALDRIG för någon annans skull eller hur du tror att man ska vara, för att vara du, det är du bäst på!


Kallt och definitivt myggfritt

Nu har snart 10 dagars ledighet återigen tagit slut.. I morgon är det möte i en halvdag och sen på onsdagnatt kör vi igång. Nästa vecka jobbar jag sex nätter och det är väl bara att hålla tummarna att ingen bäbis Jacobsson tänker kika ut precis då. Jag som har fått den äran att närvara vid förlossningen och har inga planer att missa det faktiskt.

Sen har vi en födelsedagspojke denna vecka som räknar ner minuterna till stora dagen :) På fredag smäller det, hela 7 ÅR! Mammas kille.
Han har dessutom sitt första utegångsförbud denna vecka, och det var välförtjänat av gossen som gick till en kompis trots att han inte fick, tur att den kompisen inte var hemma säger jag, så han gick hem igen. Han erkände sitt brott (som jag inte märkt) i tårar och ångest över sin felhandling, men utegångsförbudet gick inte att ta tillbaka och efter många fler tårar så accepterade han sitt straff ;) Dagen efter när samma kompis ringe och frågade om Milo ville komma till han så var det som salt ströddes i ett stort köttsår i hans hjärta, till och med jag tyckte synd om honom...

kan ni fatta, JAG har en onge som får utegångsförbud som straff...herregud va snabbt tiden går...helt sjukt snabbt, snart är vi inte viktigast i världen längre :( MEN det är precis som det ska, han växer upp och blir den fina kille som vi gjort vårt bästa att han ska bli, han är godhjärtad, empatisk, snäll, och underbar på alla vis.

Vet ni att han ALDRIG någonsin sagt "Dumma mamma/pappa"...all heder till MIlo för det ;)

Nu äre kväller :)

Pöss

Jaja, jag skriver lite då :)

Chop chop chop, dagarna rusar och nu har halva januari sprungit iväg, inte för att jag sörjer direkt, jag gillar (notera att jag inte älskar) januari av en enda anledning och det är att det är fina barns födelsedagar denna månad, inklusive den bästa! Om två veckor fyller min knatte hela sju år och jag är så himla glad att han fortfarande är en knäunge som kan sitta och gosa i timmar, och pussar mamma hejdå inför sina klasskompisar! Så DÅ är det helt ok att han fyller sju ;)

Men efter januari kommer en låååång och kall februari trots sina 28 dagar, som inte innehåller några spännande innehåll (i nuläget iaf, snart kommer ju mitt gudbarn till världen)... Februari är bara en lång väntan på Mars, där firar vi några familjemedlemmar, och man börjar ana att solen värmer lite om man söker upp en husvägg i lä en solig dag. I april så börjar livsglädjen sakta men säkert komma tillbaka, och promenaderna blir fler och dagarna är ljusa, påsk är en högtid jag gillar, för då är det VÅR! Min absoluta favoritårstid, för när det är vår så har vi heeela sommaren framför oss!! Maj är min favorit, i maj börjar det blomma, solen är härligt varm och kvällarna ljusa!!

Sen är det sommar, vilken jag verkligen bara njuter av till mitten av juli ungefär, för sen börjar höstångesten smyga sig på, att snart är sommaren slut och den vidrigaste av den vidrigaste årstiden är på ingång... Vintern....

Höstångest, det lider jag verkligen av.., det är sjukt jobbigt med höst... Hösten i sig kan vara ganska vacker MEN vi vet ju alla vad vi har att vänta EFTER hösten liksom...


Jaja, jag är pissless nu iaf, och dagarna kan rappa på lite snabbare för tillfället!

Något glatt är att jag fått en tillsvidaretjänst, min nuvarande nattrad. Det känns gött, speciellt eftersom jag planerar att studera till hösten och kan få fortsätta jobba och slippa blanda in CSN!

Nu ska jag nanna för i morgon är det skoldag och eftersom bilhelvetet inte startade efter en kväll hos Fam Sussa så blir det att knata, och nej jag vet att det inte är långt men för en vinterälskande person som mig krävs det inte många minuter i 20 minusgrader innan gråten är på gång... Bilfan...Gissa vilken dagsaktivitet här nedan jag gillar mest!?


..*Ellen


Kom genast på jue

Vin ställer till det i hjärnan!

Von Walter och Annika fick ju lilla Elken i Augusti!! Grattis till dom :)


Nyårslista inlägg #2, år 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Tig sjuksköterskeexamen.


Har du några nyårslöften?
- Träna och äta rätt.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-nej tror inte det iaf, kan säkert glömma nån.


Vilka länder besökte du?
- har bara varit på finlandskryssning i år, inga större utsvävningar.


Vad önskar du att du gjort mindre?
- Oj, ja ni... Det har bitvis varit ett tungt år, jag önskar att jag mått bättre som person många gånger.


Bästa minnet från 2012?
- examen och festen är ett roligt minne, sen har jag tusen och åter tusen härliga minnen med Milo :)


Bästa köpet?
- Har nog inte köpt nåt speciellt (rätta mig om jag har fel) En ny TV men hur spännande är det? JO! Jag har ju köpt ett attract löpband jue :):).


Vad spenderade du mest pengar på?
Huslån och mat!?


Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Milo gör mig lycklig varje dag!! Jag är otroligt (mer än ni kan förstå) tacksam att han finns här hos oss!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Något gladare, har haft betydligt kämpigare år än detta!


Favoritprogram på TV?
- Tittar så sällan på TV... Hela Sverige bakar tyckte jag om :)Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
- ja och det vet ni nog vad det är vid detta laget!Vad ser du mest framemot med år 2013?
- Att få komma igång med mig själv, skita i all skit som varit och försöka blicka framåt med nya starka tag! Nu jävlar liksom!!

Tjo


Ett gott nytt Jul!!

Long time!

Julen kom och försvann i ett kick och den var sig lik ;)

Milo överöstes i julklappar och maten, ja den smakade som alla andra år..

Nu är det 2013 och det är helt sjukt! Tiden bara rinner förbi ochman hinner inte göra ett skit, hur går det ihop? Nyårskvällen spenderades med fam Jacobsson, tre rätters, vin, Bingolotto och bordsspel:) även gullMoa med pojkvän Adam kikade förbi, vilket var väldigt uppskattat! Lugn jul och nyår, precis som det ska vara :)
Milo och Ella var med och tittade på fyrverkeriet på tolvslaget och dom var salig, Milo sprang och sa att det var det bästa dagen :)

Med tanke på tiden så är det nu väldigt lugnt hos fam Modin, båda mina pojkar sussar sött sedan länge, men den stora fick mig att ta en koffein tablett inför en eventuell baksmälla i morgon och jag känner mig nu rätt så pigg *smart tjej*..
Men hoppas ni haft det bra ikväll och jag önskar er all lycka inför det nya året! Det kan ju bara bli bättre! Eller hur!?

Motgångarna var många år 2012, men glädjen att få vara Milos mamma, sjuksköterskeexamen och mitt jobb gör att 2012 blev ett helt ok år ;)


RSS 2.0