Längtan är överskattad!

Jag längtar alltid som en tok efter Milo varje gång jag åker från jobbet, speciellt när jag jobbat kväll-dag, men vi hinner numer träffas i ca fem minuter innan jag längtar tillbaka till jobbet... Det är BARA bråk, gnäll och trots... Suck... Längtade efter en lördagkväll i soffan med familjen och nu längtar man bara bort :( Mellanrum Vart tog min lilla, söta, snälla, lydiga, gosiga, kille vägen?? Det är då tur att han är fin som få!


Nämen helg igen....

.....och denna helg jobbar jag faktiskt! Förra helgen var bara en lur jobbhelg, allt för att lura blivande fru Jakobsson inför hennes möhippa :) och det gick ju som smort! Hon anade ingenting när hon fick brevet på morgonen :) och vi hade en supermysig dag, tror även sussa var nöjd :) Jag fattar inte varför det inte blir mellanrum i bloggen när jag faktisk gör mellanrum här i texten? All text blir ju bara i en klump, ogillar, så därför kommer jag skriva mellanrum i stället så ni fattar att jag börjar på nytt stycke! Mellanrum. Milo har nu tagit sina första simtag utan kuddar och han är sååå duktig, han simmade idag iaf tre meter utan hjälp! Det som är synd är att jag var i poolen ensam med honom idag så då finns det ju ingen som kan fota! Mellanrum. Jag är verkligen glad att pappa har den där poolen, det gör att jag även på jobbdagar hinner avnjuta några timmar med sol och bad, det tar ju mer tid att ta sig till en strand med allt som det innebär... Hos pappa finns ju alla bekvämligheter liksom.. Mellanrum Nä ni vänner, nu måste jag sluta mina blå så dom orkar öppna sig kl 05.00... Mellanrum Puss


Helg...

Men vad gör väl det när klockan är ställd på 05.00... Jobbhelg IGEN...men men mer givande jobb kan man ju i alla fall inte ha :) Sov sött alla gulliga bloggläsare


Det är inte...

...så gult som det ser ut på bilden!!


En ängel

Hoppade in och tog tag i mitt hår! Väldans bra resultat! Jag i nya frillan på jobbet :)


Sommar <3


Skaplig hjärtsnörp

Jag har ju varit blekt blondin så gott som hela livet, har haft några perioder med mörkt hår, som jag haft nu! Har länge velat färga överhåret blont och det under mörkt, så då tog jag kussen till hjälp och det jobbet skötte hon utmärkt :) det var bara det att efter jag tvättat ur och ska borsta håret så får jag halva huvudet med hår i borsten, känner verkligen paniken och ropar på Joanna... Vi drar ur stora testar med hår, tack och liv har det gått av typ på mitten och inte i hårbotten (säkert en hel del där också).... Jag har blekt håret säkert 100 gånger själv men har aldrig någonsin stött på detta!! Håret som ramlade it var som tuggummi, skitläskigt!!! Jag använde Jane hellen slingblond, så jag varnar för den!! Har alltid använt samma blondfärg men tänkte prova nåt annat då denna skulle ta bort gula skiftningar.... Tänk om det hade stått att det tog även bort halva håret! Det hade vart tacksamt faktiskt!! Är nu rädd för att somna för att i morgon hitta resten av håret på kudden!! Men klockan ska ställas för jag måste hitta en ledig frisör innan mitt kvällsskift börjar! Vägrar att gå ut med detta skatbo! En liten, liten del av det som ramlade bort!


...


Alltså hur blev han så fiiin!!!


Milo

Min Milo


Sommaren är kort...

Halva sommaren har flugit bort, och jag längtar fortfarande efter solen, men det är ingen ide att klaga, moder natur gör ändå som hon vill ;) Är ledig idag och tog semester i morgon, väääldigt skööönt!!! Har börjat med att räkna kalorier och får inte överstiga 1000 kcal på en dag, bara under en period så bli inte galen! Idag tyckte jag att jag fuskat då jag åt tonfiskssallad till lunch och greksallad till middag ;) så då gick jag ut på en powerwalk de luxe och brände bort 480 kcal, då känns det ok igen ;) Klänning inför bröllopet är äntligen hittad, jobbigt att den var lite för stor och jag planerar att gå ner några kilon till men då får jag vända mig till grannen för att sy in den ;) inte mig emot ;) köper gärna en ny om det skulle vara så :) Nu hopp in i duschen Klääääm


En dag i mellanbyn

Har haft en mysig dag med fam Kruse, även fam Sussa kom dit :) Milo = 6 års trots... Ser ju hur gossen lider!! Snacka om personlig utveckling på HÖG nivå... Förstår att han blir helt galen, det händer otroligt mycket i hans lilla kropp nu och det ställer till en massa oreda i hans huvud... Han som vill vara stor men ändå vara liten, börja ta egna beslut med begränsningar, mogna inför skolan där han åter igen blir minst, från att vara störst (på dagis)... Ja, det är synd om honom, efter varje bråk får han ångest, för han vet att det egentligen var fel men måsta ändå prova..han är vääldigt känslig när han gjort någon kompis eller oss ledsen, när det inte var meningen att det skulle bli så... Mammas gohjärta, du har alltid plats i mitt knä när du vill komma och bara vara liten..


Ledig mitt i veckan

Jo det är man när man ska jobba efterföljande helg sörni! Har inga problem med att jobba helger (är ju ingen partyprinsessa nu direkt), gillar att vara ledig på vardagar, mindre stress! Idag ska vi ut till mellanbyn och fira Fanny som fyllde 6 år igår och Wilmer som fyller 2 på lördag! Och i morgon ska vi till moheds camping för att träffa fam Winblad von Walter :) blir en bra "vardagshelg"...


Hos Sussa och Fredrik

Fick ett sms om att åka hit när jag slutade för att knatte var här! Rickard är hör och häpna iväg för att sälja sin cross!!! Nu har han siktet inställt på sommarstuga, då helst i långvind.. Jag säger varsågod, huvudsaken det finns ett slutet toalettsystem, inget dass!! Ueck... Dass skräck!! Milo och Rickard har gått på sommarlov, jag ska jobba fyra veckor till innan jag blir ledig i två veckor igen :) känns faktiskt helt ok att dela upp semestern, man har nåt att se fram emot liksom! Men nu kom sussa hem oxå tror jag..jajamensan! Min prins!!


Inte vilken dag som helst!

Idag är det nämligen min älskade pappas födelsedag!! Världens snällaste man, alla som har träffat min pappa kan nog hålla med om det... En vän sa till mig när Milo var liten bäs att varje gång morfar (pappa) träffade Milo var det som att det var första gången! Att han blev precis lika glad varje gång kom och hälsade på! Och vet ni vad, så är det fortfarande! Varje gång hans moffasklimp kommer i närheten är det som en sol börjar skina i hans ögon! Så grattis världens bästa pappa/morfar!!


Munk

När jag var i Ullared så visade sussas systerdotter Helena mig hur en hårmunk fungerade och jag blev ju lite kär på en gång! Det är såå kul att kunna variera håruppsättningar när man har ett jobb som kräver uppsatt hår :)


Jeee

Den funkar!! Nu kör vi igen!!


Meen

Bloggappen funkar fortfarande inte, och när jag loggar in den vanliga vägen på fånen så kan jag inte dela bilder, och det är bara så trögt!

Helgen spenderades i Ullared, med Sussa, hennes syster och systerdotter, vi har haft det bra, shoppat järnet och vi var även ut till Varberg som var fantastiskt fint!

Måndag blev en vab dag då knatte var vaken till 01.00 dagen före med feber :( men nu är han pigg igen och jag kunde gå till jobbet igår, efter två veckor borta men det kändes som jag inte varit borta alls ;)

Ikväll ska jag dit igen och sen dagjobb tor, fre... Ledig i helgen :)

Nu, planera, planera, planera!!

RSS 2.0