18 minuter just nu...

... tills att Ica Maxi öppnar, jag vågar påstå att väntan känns olidligt lång efter att ha jobbat natt, vill ju hem typ nyss...

Nu ställde sig pantlastbilen sig 10 cm framför mig och tog bort utsikten oxå.. Vilket skit! ;)

Nu går jag på en veckas ledighet, har tagit på mig en natt nästa vecka så jag blir ledig en dag mindre, det är ju nästan synd om mig, eller hur ;)

Natten har varit olidligt lång, har varit den klart lugnaste natten sedan jag började där.. Haft ETT besök, vilket som tur var låg i Delsbo så lite tid iaf gick åt att köra bil... Nä nätterna blir sjukt lång när det är lite att göra, fast man är ju glad att alla sover och har det bra iofs :)

I morgon är det Valborg, inga planer har vi heller, blir väl nån kasa för Milos skull gissar jag!

Äh nu ska jag spendera dom sista 11 minuterna med nåt annat!

Tjing på er


Tack :)

Några råd fick jag och Annika, jag äter fisk redan men har på senast tid funderat på kyckling...

Jag som inte äter kött för djurens skull och hela köttindustrin har ju hela tiden sagt att det är kycklingarna som har det sämst vid slakt och behandling.. Men är det NÅN som vet några kycklingar som behandlas bra och har ett underlag (bevis) att det är så?? Annars skulle kyckling såklart underlätta en hel del...

Måste väl berätta om nytillskottet som kom som en överraskning i onsdags morse..

Jag kom hem från jobbet kring åtta på morgonen och hörde att Tingelinbg skrek från övervåningen, hon kom ner, tittade med allvar in i mina ögon och skrek till! Automatiskt lyfte jag på hennes svans för att kika där bak och visst, där var det en bubbla som kikade ut! Ringde i snarast panik till min kattmorsa, det lät ungefär så här:
"Det hänger nåt ut rumpan på Tingis, du MÅSTE komma"
"Men men"
"DU måste komma NU"

Tingeling kämpade länge med första ungen, och den visade tyvärr inga tecken på liv trots hennes insatser att få liv i den och även min mamma och jag frotterade och försökte få den lilla att andas utan framgång :( Milo döpte den till Lilo och den ligger nu begravd bakom mammas hus, den var såå fin..
Det tog ett litet tag sen började Tingis stånka igen och denna gång gick det fortare så huxflux låg en liten svart vit bubbla där, Tingis fixade denna galant, käkade upp det som skulle käkas upp (kväljningar big time) och denna lilla filur fick namnet Simba, tyvärr föddes han med något som heter twisted legs på frambenen så han kravlar sig fram på "armbågarna", men med eftersökningar på internet så är det goda framtidsutsikter för detta med hjälp av massage och töjningar..

Otroligt imponerad av Tingelings insats, att dom fattar vad dom ska göra liksom! Tror ni vi skulle det om vi aldrig hade hört talas om föda barn, att vi helt plötsligt får ont och fattar vad vi ska göra, tror ni det?

Nu ska jag passa på att vila inför nattjobb när knatte är hos mormor, och jag hoppas verkligen min KÄRA make kan kolla till mamma och bebis några gånger under kvällen <3

Säg hej till Simba <3 (jag tyckte dock han skulle heta Modig)

På den nedersta bilden så syns det på frambenen hur det är vridet..


Bajsblogg.se

Hade ju skrivit ett långt inlägg oxå före bilderna... Suck..

Snabböverblick (läs mellan raderna)

- jag jobbar just nu, inte nästa vecka
-varit på 24 timmars kryssning --> skitkul, skrev om ett pussel där inte alla bitar låg på plats pga alkholintag men att dom andra bitarna var apkul
-nästa resa blir 48 tim
- nu ska jag dokumentera

Det andra inlägget var mkt roligare!


Bra jobbat blogg.se


Jag fattar

Jaja, jag fattar! Skriver jag mindre så försvinner det läsare och skriver jag mer så blir ni fler, jävligt enkel matematik, så enkel att till och med denna blåsta matteskalle fattar...

Tycker ni är lite feg som inte vågar kommentera förra inlägget, kom igen, lite åsikter i ämnet måste det väl finnas därute? Hur skulle ni gjort liksom? Jag tuggar iaf så länge vidare på Veg lchf med någon avstickare här och där, men va fan, vi lever ju här och nu jössom!

Annars är man ju lokalkändis nu för tiden ;) hade ju HT (Hudiksvalls tidning) med mig en natt på jobbet, kamerafobin jag tidigare hade finns inte nu, den där kameran förföljde oss som värsta paparazzin, ända in i omklädningsrummet hade jag den där kameran bokstavligt i arslet! Men jag är nöjd med reportaget även fast dom lyckades fånga en lugn natt! Dom skulle vart med nästa natt jag jobbade! Jäklar i min låda va mil jag förbrukade den natten, hade en lång kö med ärenden och prioriteringen var hög! En tant med kliande knän kom sist och smärtlindring kom först! Så när det var dags för dom där knäna hade stackars tanten somnat! Så kan det gå ;)

Hemma har vi ommöblering på schemat, vi ska flytta ner vårt sovrum och Milos lekrum flyttar upp, vilket medför att Milo kommer ÄGA övervåningen, kommer bli bra, blir ett spelrum med soffa och sängen och det andra blir lego/leksaksrum, med plats för många kompisar i framtiden med hopp om att jag kommer bli Enångers ungdomsgård, jo det är faktiskt sant! Jag hoppas att ungdomarna kommer vilja samlas hos oss, lika som alla samlades hos mig och broder när vi var ung (yngre). Min mor brukar säga att det blev dyrt med fika men hon hade grym koll på allt som hände i våra liv oxå, och DET är ju DET denna mamma är ute efter såklart!

Nu lite candy crush innan sovning

Puss på er!


RSS 2.0