Tröttluva

Fy va trött jag är, vill bara skriva så ni vet att jag lever för om fem minuter då sover jag ;)

Räkna med nåt nytt på måndag kväll för det är då jag är ledig nästa gång :))

Nattinatt


Reklam eller inte

Har funderat ett tag på att göra reklam om min blogg på typ fb, men efter noggrant övervägande har jag bestämt mig för att fortsätta med er få läsare som följer, och det kan då betyda att jag kan skriva liiite mer personligt.. Får väl se hur jag känner sen men just nu så trivs jag bra med er :))

Kvällen fortsatte i lugn och ro, vi hade dock en sopdag ute i området ikväll men jag sa till maken att jag tyckte det var sååå synd att vi bara hade en sop och att det stod hans namn på sopen gjorde ju saken ännu mer ledsamt för mig som då inte kunde hjälpa till ;) jag har själv känt mig helt sopslut och enormt trött i kroppen så det var bra att jag stannade inne tror jag :)

I morgonkväll börjar min jobbhelg och slutar på måndag kl 16... Känns inte så lockande just nu men det är ju kul när man kommer dit!

Gonatt på er och ha en bra morgondag!


Får väl se nu då

Var på Team Sportia idag där det fanns någon specialist på fötter, så han klämde och kände sen fick jag gå på ett löpband då han såg hur jag gick, jag hade en felställning i höger fot, och något kollapsat fotvalv!?

Iaf så köpte jag ett par nya dojor, dom skulle vara bättre att springa i samt kändes dom som att gå på moln så nu håller jag tummarna, tyvärr kommer jag inte kunna prova dom förrens i morgon, ..

Jag, Joanna och alla barn har då varit i stan idag, och pojkarna skötte sig någorlunda bra eftersom de skulle få besöka leksaksaffärn innan vi åkte hem OM dom skötte sig! Synd att dom förstörde sin chans när vi var på sista stoppet på team Sportia och blev utan leksaksaffärn, Milo blev ledsen och Filip blev arg men jag tyckte att båda tog det relativt bra ändå ;) nu är Filip här och är uppe och leker med Milo, småknattarna <3 dom som börjat förskoleklass till hösten liksom!!?? Det går bara inte i skallen på mig! Nyss var dom ju bebisar!!


En dag av dom alla

Idag var det ju tisdag och nu vet ni ju vad det brukar innebära - Milos tennis, men idag åkte pappan iväg med knatte och jag gav mig ut på en runda, tänkte att nu ska jag kolla hur elljusspåret ser ut, och i ca 1 km var det ok, men den långa rundan var bara is och blött så då vände jag och gick en annan rutt, efter halva vägen så kändes det som benen skulle spricka för varje steg jag tog och musten bara går ur en, vill bara sätta mig i diket och strejka och ringa efter en taxi... Men jag tog mig runt och när jag gick förbi Anneli så åkte glassbilen förbi så jag sprang in och hämtad Siri för att ta henne på första glassbilbesöket.. Tänkte att den bara skulle till Borka och vända... Eller hur!!! Vi väntade i hela två timmar innan glassbilen kom tillbaka!! Och vem kan säga till en 2,5 åring att det inte blir nån glass?? Inte jag iaf så vi stod snällt och väntade i två timmar! Nöjd blev liten i slutänden och det är ju det som räknas :)

Hann med att kika in till min Janna också innan jag gick hem, älskade vännen min <3

Jag som inte är morgon människa för fem öre uppskattade faktiskt den vackra himlen i morse på väg till jobbet 06.00..
.. Det var finare i verkligheten!


En dag gjord..

... Av denna vecka som inte är såå rolig schemamässig!

Dagarna går så fort ändå så man inte hinner blinka!

Knatte spenderar natten hos Mormorn, fick ett sms att han sov sött, hann bara träffas en timme i dag och det är för lite för att hinna tankas med Miloenergi, min tank är alldeles för liten för att vara utan honom!! Min prins <3

Tänkte titta på Sofias änglar idag men när jag läste vilka som skulle vara med så klarade jag inte av det, barn och cancer är för orättvist, ont, ledsamt, och VÄLDIGT onödigt! Vart skulle man göra av sig själv om detta hände mitt barn?!
Jag kom ihåg den kalla känslan som gick igenom kroppen och den bedövande känslan i huvudet när dom hittade massor med stora lymfkörtlar i Milos mage, men tack och lov var det ingenting farligt, men i just den stunden vi inte visste, då virvlade tankarna kan jag lova! Tänk då att få det värsta beskedet man kan få här i livet, att ens barn fått en sjukdom som kan leda till döden... Ryser av bara tanken.... I mitt yrke får man många tankeställare om livet varje dag, speciellt när jag lämnar sjukhuset och går ut genom dörrarna och jag tänker på dessa patienter jag lämnat på avdelningen som inte kommer få känna vinden och solen i sina ansikten något mera, då uppskattar man det lilla i livet kan jag lova!

Nu måste jag lämna dessa tankar annars kommer jag aldrig kunna sova!

Mitt problem med mina benhinnor känns ju lite litet efter detta, men det är väl vad som är jobbigt med mig just nu, när jag äntligen tagit tag i motionen och till och med börjat jogga, så skulle det ju vara väldigt kul att fortsätta med det... Men när man kommer hem med tårar i ögonen då är det inte så roligt..vet att det blir bättre av mjukt underlag så bara elljusspåret tinat fram riktigt och torkat upp så ska jag försöka där istället och sen måste jag nog se sanningen i vitögat att jag måste hitta pengar att lägga ut på ert riktigt par bra skor! Nog för att jag har ett par rätt så dyra walking skor just nu med inlägg så verkar dom tyvärr inte vara rätt för mina fötter!

Nu, spela lite på mobben innan sovning! Sängen, den ligger jag i redan :)






Men glömde...

...det som gjorde min helg komplett!!

Sussa kikade förbi en snabbis på eftermiddagen! Lycka! <3


Mysig söndag

Härliga tider! Solen skiner, våren är här, Milo visar sin bästa sida, fåglarna kvittrar och jag har haft min första i hela livet normala menscykel med exakt 28 dagar i mellan, tjohooo! Det tog bara 31 år ;) innan ni som inte känner till mitt problem idiotförklarar mig så kan jag berätta att jag har PCOs, googla om ni är intresserad att veta vad det är ;)

Dagen började tidigt för mor och son Modin, vi slappade och åt frukost framför TVn, sen åkte vi då till Forsa på klädbytardag, utbudet i Milos storlek var litet men det blev nån byxa och starwars tvspel :) Vi träffade också fam Maria H, det var väl på marknan sist tror jag! Kul! Vi åkte direkt hem igen och jag satte åter igen Milo på cykeln trots stora protester och gick/joggade en runda, Milo tyckte att vi kunde ta bilen runt i stället, så jag blev tvungen att förklara det där med motion för honom och mutade med att vi kunde gå till morfarn efteråt :)
Så vi var hos morfar och Birgitta en stund innan vi cyklade hem. När vi kom hem så lekte Milo förutom ett matstopp, ända tills det var dags för dansen! Sen var det fullt upp med att hålla pojken vaken hela vägen till och hem från Söderhamn, och han somnade som en stock när vi kom hem för ett tag sedan! Skönt med tanke på att han ska infinna sig på dagis kl 06 i morgon :)
Det bästa med morgondagen ur knattes syn är att Filip ska hämta han från dagis och att han sen ska få följa med till han och leks hela eftermiddagen! Dom där två gossarna alltså <3

Jo jag hann med ett bad också faktiskt!

En superbra söndag! :))


Saturday

Min lördag,
Klev upp vid nio, började direkt att göra en smörgåstårta då maken fyller år, sen åt vi frukost, typ..
Vid två kom det lite folk som skulle gratta, och när dom åkte då åkte maken på fest! Jag satte då knatte på cykeln åsså tog vi en runda! Sen slank vi in hos Joanna som har en prickig dotter hemma, stackarn :(
Sen hem, käka onyttigheter och titta på Tv och nu sängen ;) så spännande kan en lördag vara, har svårt att tro att ni kan slå denna dag! :))

Nä men faktiskt en mysig dag, lugn och stressfri och Milo har den mesta tiden varit på strålande humör, vilket är rätt så ovanligt nu för tiden ;) sexårstrots är hittills den värsta trotsen tycker jag, värst är att man bara kan se på när jag ser hur det river invändigt i pojken; " är jag liten eller är jag stor"... Han mår nog sämst när det är som värst.. Mammas killen<3

I morgon läste jag på facet att det är klädbytardag i Forsa och då fadern säkert inte kommer vara så pigg i morgon funderar jag att åka dit... Synd att det börjar kl 10, vilket egentligen innebär kl 9, eftersom det satans klockan kommer ställas fram i natt, vilket jag anser är satans påhitt! När ska dom förstå!? Vi tjänar inte en timme någonstans!! Vi har lika många ljusa timmar oavsett!! Bara omfördelar dom! Jag som kliver upp 05.15 ganska ofta uppskattar när det är ljust då i stället för på kvällen!!
Nä, hade jag varit egenföretagare utan vänner och bodde i en hydda i skogen skulle jag ALDRIG ställa om nån klocka, sådetså!

Ett tips, rita aldrig något på ert barn, tex en gubbe på magen för då tror barnet det är ok att använda sin kropp som målarblock! :)


P.S

Ignorera den kräkfula tapeten och tänk er en vit pärlspont vägg där i stället, som kommer komma upp - nån gång!


Gokväll

Ser fram emot en ledig helg innan hästveckan från hell börjar ;)
Jobbat idag på dagen och åkte sen och hämtade lilleman som spenderat ett dygn med Mormorn, tack! <3

Åkte hem och kände i hela kroppen hur rastlösheten tog över mig, smittade Milo med detsamma som också började åla ur sin kropp, så då blev det ett besök till bästa fam Njutånger, och kvällen vart räddad på bästa sätt!

Ligger nu i sängen trots en ledig dag i morgon men maken dök på tvdosan och zappade på nåt kasst, så då kan man ju lika gärna ligga i sängen och knappa på mobben ;) vad gjorde jag innan iphonens tid egentligen? Satt jag alltid framför datorn då eller hade jag ett liv? ;) Jag har väl alltid gillat mobiler och följt med i utvecklingen av dessa och bytt mobnummer en sisådär 700 gånger.. Men det är väl också det enda tekniska som intresserar mig, vi har fortfarande en 32 tums tjocktv, ingen stereo, inte ens en radio faktiskt (har ju spotify i mobben) ;) ingen klockradio (har ju väckarklocka i mobben) ;).... Ja som sagt det tekniska är inte min grej, men en jäkligt bra mobil är viktigt för mig.. Jag har allt i mobilen, kalender, kameran, alla bilder, internet, bank id, bloggen.. Ja allt! Jag använder datorn en gång i månaden - för att betala räkningar, det kan man göra på mobilen också, vilket har hänt, men det går snabbare på datorn :)
Nu är inte mitt hjärta fast kanske vis just iPhone men just nu vill jag prova det och jag är nöjd men nästa gång kanske jag vill prova nåt annat, vad har ni för mobbar och varför tycker ni, eller inte tycker om just den?

Satte ett väggord på kökssoffan och det blev faktiskt bra trots att jag var ute efter en med vit text :)




Trött i luvan....

....kommer jag vara i morgon, för nu när jag måste sova är jag tokpigg, har så himla svårt med vändskift, har precis kommit hem åsså ska man kunna slappna av och somna... Ja pyttsan!

Blir inte så mycket mer just nu.. Har ju "bara" jobbat idag, eller näe, faktiskt hann jag med en motionsrunda i morse och sen satt jag och njöt av solen :)

Till min fina, fina Helena <3


Laddar

För att gå ut å gå/jogga..första dagen som jag faktiskt hellre skulle slänga mig på soffan, det som lockar är känslan efteråt! Den är oslagbart ;)

Nä nu kör vi!


Förresten...

Fatta hur mycket jag älskar denna fina, godhjärtade lilla pojke!! Det är helt otroligt att jag har ett barn som ligger här bredvid och sover.. Mitt mirakel!

<3


Upp på hästen igen

Jobbdagen slutade viss kaotisk men som tur var så gick det bra och det känns ok att gå dit igen i morgon!

Ja så i dag kom överraskningen angående deklarationen till allas vårt vetande, och jag gick plus medan Rickard gick back.. Känns ju sådär faktiskt och ser min Ullaredresa försvinna bort! Bara hoppas att hans bilresor godkänns så känns det liiite bättre..

Idag var det tennisträning som stod på schemat och herregud va duktig han blivit, var flera veckor sedan jag var med och det märktes stor förändring :) sen tittade jag in hos fam Njutånger, och det kändes skönt att sitta och surra där ett tag <3

Shit va trött jag är, det ska jag nog utnyttja nu ;)

God natten


Ett till

Fasen man blir ju taggad att skriva när det kommer lite kommentarer, Linda L, det var inte igår! Kan det ha varit typ 1996? ;)

Det blev inte Dirty Dancing, inte sängen heller... Det blev bridges Jones dagbok, en film man också sett ett antal gånger, så jag knäppte till och med av innan filmen var slut ;)

Klockan är ställd, 05.15... Jag är verkligen ingen morgonmänniska, morgontrött och kvällspigg, gener som också min son fått.. Spelar ingen roll när han kliver upp på morgonen, om det är kl 6 eller 10 så kan han omöjligt somna före 21 på kvällarna, det bara går inte.. Hoppas det ändras liiite tills han börjar skolan, för hans skull..

I morgon är en stressdag - tisdag, vilket innebär att jag slutar klockan fyra, åker till Enånger från Hudik och hämtar Milo, åker direkt nästan tillbaka till stan då han har tennis halv sex.. Inte kul, men det tycker ju han, och det betyder ju allt:) min fina pojke! <3

Knatte fäller dom roligaste kommentarerna, som en dag i bilen och Rickard sa åt han att sätta fast bilbältet, han svarar: "lugna ner dig farsan, jag håller ju på"... 6 år eller 16?

Ikväll satt jag och kollade på nåt viktminskningsprogram på engelska och jag som är yberföriktig att visa Milo sånt, jag tror jag aldrig sagt att jag är tjock eller nåt annat i hans närvaro faktiskt.. Men såklart, ungen är ju inte dum, han fattade ju vad programmet gick ut på, trots att han stig och lekte en bit från TVn, och han säger:" får jag säga att nån är tjock, fast jag tycker den är fin"... Njä svarade jag, då tror jag det räcker med att säga att personen är fin bara ;) och efter förklarade jag såklart vart den riktiga skönheten finns - på insidan och att det är hur man är som betyder något, då säger gullungen : " jag tycker du är fin mamma både på utsidan och insidan"...KÄRLEK <3

Nu sova


Men va bra :)

Tack, nu vet jag att knappen funkar, trodde faktiskt den var paj ;)

Tittar på fam Annorlunda och jag bara blir förbannad, riktiga egos tycker jag dessa familjer är, känner dom sig ung då det alltid finns en bebis i huset, eller är det så att dom behöver föda fler barn som kan hjälpa till med alla barn och sysslor?? Urk :s... Hur gör dom på barnens sporttävlingar, skolavslutningar, andra viktiga dagar för barnen, för föräldrarna kan omöjligt hinna med att vara med på dessa viktiga dagar, hur väljer dom vilkens skolavslutning/luciatåg dom ska gå på? Ole dole doff eller?
Och detta handlar verkligen inte om min infertilitet eller avundsjuka, det spelar ingen roll om jag hade världens mest effektivaste äggstockar så skulle jag aldrig, för barnens skull,skaffa så många ungar!!

Så, nu har jag fått spy ur mig detta oxå! ;)

Nu är frågan omjag ska kolla på Dirty dancing för 314:e gången eller gå och nanna kudde?

Hittade detta och det var en fullträff!


Hörni

Funkar min kommentarknapp?
Bara undrar! ;)


Måndag

Ny vecka, nya tag!
Började med ledig dag! :)
Tänkte allvarligt strunta i morgonrundan när jag insåg att det kommit vitt skit ute, samt att jag fått veta att björnarna börjat vakna då de sett björnspår.. Men jag stoppade musik på högsta volym i öronen och gick ut ändå, och det är jag glad för nu :))

Rickard ska jobba kväll så jag och Milo är solo, blir en lugn kväll hemma, ska ju jobba dag i morgon också så det blir tidigt!

Just nu ligger jag nyduschad under täcket och läser bloggar så det ska jag fortsätta med ;)

Dårarna som ligger här bredvid ;)


Konstig helg

Var väl egentligen en jobb helg men blev ledig idag då en kollega ville byta skift...

Lördagen kunde ha börjat bättre än den gjorde, tragiskt besked direkt när jag kom på morgonen på jobbet och sen var det svårt att släppa min fina vän i tankarna... Det kommer komma en dag då du kan le igen och fortsätta som vanligt.. Men låt det ta sin tid, sörj, va arg, gråt, kramas... Jag finns här, det vet du.. Varje minut på dygnet, älskade vän! <3

Lördagkväll åkte vi till sus med familj, åt mat på charlies och kollade på film, vad vore en helg utan att träffa er!

Idag började jag dagen med en promenad/joggtur, så himla skönt, rensa tankar och höra fågelkvittret på morgonen är oslagbart, och att det tillkommer träning är ju ett plus i kanten ;)

Nu ikväll var det Milos dans som gällde och nu fick de lära sig en ny dans och gissa till vilken låt!! Dingidingidingdingding... Här glider kingen in... Som om inte den låten sitter fast ändå liksom!!
Jag och maken avslutade iaf kvällen med ost och kex, såå mumsigt!




Men lovely

Sitter ute och har ansiktet mot solen och inbillar mig att fejan ska ändra hudton... Men oavsett så är detta fantastiskt, våren är den absolut bästa årstiden, man kan njuta av solen på ett helt annat sätt än på sommaren, fast den årstiden ligger inte långt efter på sin andra plats ;)

Milo har tagit fram cykeln då vägarna i vårt område är bart, och det är nog det största vårtecknet av dom alla!

Hur underbart det nu är så ska jag ändock jobba ikväll, och dag i morgon, därför njuter jag i fulla muggar dessa timmar!

Ha en bra helg!

Pöss




Torsdag

Har hunnit med att prova serva Milos cykel vilket gick åt skogen och blev ett pappajobb ;) sen lämnade jag knatte hos Mormorn så jag kunde ta en prommis! Solen riktigt värmde, härligt!!

Nu håller jag på att laga mat hos mor, sen ska jag och Helena åka på bingo, det var ju lääängesen nu ;))

Bye


Härlig onsdag

Började dagen med att skjutsa knatte till dagis då hans kottegrupp skulle åka buss till klappen å åka pulka. Direkt då tog jag ett rask prommis, hur härligt som helst... Möte dock två tjejer efter vägen (den mörka vägen med mest skog på rundan) som frågade varför jag håller en tändare i handen... Anledningen är faktiskt att jag ser det som ett vapen..är ju mörkrädd mitt på dagen liksom... Skulle en Björn eller varg dyka upp så kan jag iaf försöka elda på dom, ganska galet men det känns bättre för mig att ha något slags vapen ;)) någon sa att jag borde ha en sån där liten sprayflaska också så det blir en stooor flamma ;))

I alla fulla fall så tog jag en het dusch för att hämta upp Milo och då for vi direkt till fam Helena Hådell, var ju typ tusen år sen sist så det sög i njutångerstarmen kan jag lova, lovely!

Ikväll har vi bara varit hemma, slängde Milo i säng tidigt då han var trött men tror ni han tyckte det var kul? Svar nej! Ungen är ju sjövild, skriker och gormar och helt otroligt mörkrädd så man måste stanna tills han somnar annars är han helt upproriskt arg/ledsen/rädd... Fast jag kan ju till viss del förstå det där med mörkrädsla...men han somnade princip mitt i ett skrik så trött hade iaf mamman rätt om... Förstår inte alls vart han fått sitt envisa humör från!!??

Sov sött


Måndag

Tänkte ha en innedag med knatte men redan kl 10.30 så började rastlösheten göra sig känd.. Visste ju att Sussa också var ledig med Bella så vi fot dit, myste i solen på deras FANTASTISKA (inside joke) altan och åt korv med bröd, tårta, kakor och drack kaffe... Sämre kunde man haft liksom ;)

Sen var det ju hem och göra måstesakerna, och vips så är det kväller igen! I morgon är det kvällsjobb som gäller, ska bli kul!


Up's n' down's

Dagen började inte på bästa sätt men blev bättre under dagen och slutade till sist bra...

Jag och Milo stannade hemma idag från fisketuren och lät pappan och LJ åka själv.. Så en garderobsrensning stod på schemat för mig, och nu är det sååå skönt! Min mor blev en säck kläder rikare, kul att det kommer till användning då de flesta plaggen faktiskt har lapparna kvar ;)

Mor bjussade på käk och sen for vi vidare till Morfarn och Birgitta som bjöd på fika ;) härliga söndag :)

I morgon vankas ännu en ledig dag, 75% is the shit!! Schemat är tomt och det känns bra, varit dåligt med tomma dagar på slutet.. Skulle vilja hitta på nåt skoj med knatte, får väl la si va dä blir!

Sov sött mina få läsare som är sämst på att kommentera ;)


Mello

Ja, mitt hjärta blöder för söta Danny som än en gång fick bli tvåa... Tror nog att det kommer gå bra för Loreen också men tyckte nog att Danny var lite mer värd en vinst ;)

Kvällen spenderades hos Sussa med familj, gomat och mycket gott framför TVn :))

Milo hade även dansuppvisning som gick sååå bra, stolt mamma!! Och självklart stolt liten kille! Dansen har verkligen stärkt Milos självförtroende, förut hade han svårt att visa upp sig och stod helst längst bak i olika sammanhang men nu trängs han för att stå längst fram, det syns att han tycker det är kul och är stolt över sig själv och det gör mitt mammahjärta glad :)

I morgon är det tänkt att vi ska åka till hölick så den stora mannen ska prova sin fiskelycka men det lutar åt att jag och milo stannar hemma då det blåser och jag ligger verkligen efter i hushållsarbetet, har ett ton tvättade kläder som måste hitta in till garderoberna och en diskbänk som inte syns... Blir lätt så när man i princip aldrig är hemma, man bara gör det man måste den lilla stund man tillbringar inom husets fyra väggar...

Gonatt på er :)


Helgstatus

Fullspäckad helg (som vanligt)...
Ikväll så ville jag gärna åka till fam Njutånger men då mina män i familjen var trötta och hemmasugna så blev det att jag och Joanna tog en promenad till Finnicka och hälsade på fastra Therese, och det blev en bra kväll det också :) jag har sån fin och stor släkt... Som nästan alla bor i byn men man träffas allt för sällan tyvärr..

I morgon har Milo extra uppvisning på dansen ute på E-center i Shamn, och på kvällen blir det melodifestival hos Sussa! Söndagen är planerad för fiske... Rickard har gett sig tusan på att få en havsöring (eller två), nu när isen går samt att han införskaffat sig nya fiskegrejer ;)

Nu ska jag sova och det ser jag verkligen fram emot!

Trevlig helg :)

Bästa släkten


Absolut nothing

Ja, ikväll har bara jag och knatte varit hemma efter jobb och dagis, ingen pappa, inga kompisar, bara en lugn kväll hemma tillsammans!

Tittar på Big brother, och det är allt annat än barnvänligt! Har inte sett på över en vecka och har inte förstått hur "bra" vänner dom har blivit där inne ;)

Ledig i morgon och tror det kan bli luftkuddeland, samtidigt som det skulle vara nice att slippa åka till stan på en ledig dag... Men vad gör man inte liksom:)

Äh nu ska jag bära upp en soffsovande liten skrutt och sova lite, något bra med att han är lätt som en fjäder ;)

Nattinatt


Somnar med dåligt samvete

Varit till Gävle idag med Joanna och barnen, tyckte att det skulle bli ett litet äventyr med tågresa... Ack så fel man kan ha!
Hela dagen har jag och Joanna spenderat med att tjata på pojkarna, man kunde allvarligt trott att dom var född i skogen och uppfostrad av apor...
Visst, dom är barn med spring i benen men i affärer är uppförande ett måste!

Iaf så känns det alltid tungt när jag haft en bråkig dag med knatte, för i hans värld så är jag tjatmamman som stoppar allt han tycker är roligt medans jag försöker mig på något som kallas uppfostring...

Nu skulle jag nästan vilja väcka han och bara kramas men BARA nästan, för han är bra gullig när han sover också ;))

Låt er ej luras av deras gulliga yttre ;)


Hiphop kväll!

Sitter i bilen på väg till Söderhamn och Milos dans (jag kör inte)... Även om det kan kännas halvdrygt att åka iväg på detta varje söndagkväll så är det ren och total lycka i 45 minuter, man flinar oavbrutet, dom är så små OCH så duktiga!!
Extra uppvisning på E-center kl 13 på lördag för dom som vill se :))

Snart är vi framme, så tjing så länge!


Fredagskväll

Vad spelar det egentligen för roll vilken veckodag det är? Alla är ju lika ändå!?

Idag efter jobbet tog jag en tur på stan, efter det så var det hem en sväng för att sen följa med kussen Janna till hennes syster a.k.a Sofia, också min kusin då såklart ;) där satt vi och surrade ett tag, och sen köpte jag salvor, då hon har sitt eget salvkokeri, www.ortblomman.se Så nu ska mina nariga fötter få sig en omgång samt mitt till det närmaste psoriasis ansikte kan komma utan diagnos!

Sen hamnade vi hos pappa, där blev vi kvar tills nyss nästan, bor i samma by men träffas sällan... Konstigt!

Nä nu ska jag sova :))


Helgjobb

Ja, i morgon startar jobbhelgen! Helt ok med tanke på att jag jobbat en natt sedan förra fredagen :)

Så planer inför helgen är få, kan väl tänkas att man hittar på nåt i morgon kväll, vad vet jag inte!? Min make är sjuk, och alla vet väl vad det betyder när en karl är sjuk, eller hur!?

ÄNTLIGEN har jag en kökssoffa, har letat på blocket i evigheter och när jag skriver ut på facet att jag önskar köpa en sån så visar det sig att min egen mamma har en ståendes som inte används, samt min egen bror! Då undrar man ju hur kommunikationen är egentligen! ;)

Det blev superbra kan jag tillägga!

Milo spenderar natten med mormorn så i vanlig ordning har jag lite svårare att somna, han fattas mig liksom! Att han växer upp och är den snälla, godhjärtade pojke som han är gör att mitt hjärta svämmar över av stolthet men samtidigt tycker jag det är sååå jobbigt att mitt enda barn håller på att bli stor, jag vill ha en liten knatte ett tag till, jag är liksom inte färdig med småbarn... Men det är väl bara att hänga med gissar jag, och ta vara på de små tillfällena då han och jag har våran egen tid!

Ja Milo, jag kan inte ta åt mig äran för den fantastiska lilla pojk han är, det är medfött, hans empati och godhet, jag har bara hjälp han visa vägen, resten har han listat ut själv! Mammas hjärta <3


RSS 2.0