Julen 2008

Julafton:

klockan ringde 08.00, väckde då Milleman och berättade att tomten kommer idag! Han var ganska snabb upp på benen, och vi gick tillsammans ner och öppnade julklapparna som tomten lämnat i julstrumporna =)

sen var det dags att gå till min storebror för frukost, där blev det många och Milo hade sin kompis Alma som han lekte med, det var kul! Daniel och Lillemor hade gjort jättemysigt...

Vi gick hem vid ett tiden och väntade in gästerna som skulle komma, först in var fMilos farmor och gammelmormor, sen kom mormorn, boffa, gam mom och Andreas, lagomt när maten stod på bordet dök broder Daniel upp. =) Kalle såg jag inte röken av för då stod jag och rickard i köket och fixade fram maten så när kalle var slut kunde alla sätta sig och äta.

Sen började den lååånga väntan på tomten...och tro det eller ej men vår årslånga tomteterapi hade gett verkan, för tomten fick yill och med en kram i år!

Jätte mysig dag, nu är det ett helt år till nästa jul, men det säger väl bara tjoff så är man här igen!

Kan nämna att Milo fick massor med julklappar, bland annat Lastbilen Mack från bilar filmen med 15 av bilarna, lekdator, två crossar, 3 pyjamaser (med cars), kläder, bob spel till PS2, rittavla som man kopplar in i Tvn, mera Cars bilar, skidor, filmer, cars racerbana, polishelikopter, traktor, golv pussel, godis, pengar...mm...mm, vill påminna er om att Milo är ensamt barn och ensamt barnbarn på båda sidor...och behöver jag berätta att han tycker om Cars filmen..?

ja och dessa två dagar efter jul har ju bara glidit förbi i en hast, i går var vi till stan och firade jul med HELA familjen Modin, Rickard mamma och hans mormor och morfar..det är hans släkt det! =) Sen jag och Milo kom in i familjen har vi utökat den med 75%.

Bilder kommer senare, har inte laddat in dem än!

Får väl se vad som händer i helgen, inget planerat förutom ett besök till min farmor...sen har ju jag den förbannade uppgiften som jag ska fixa till också...men sista minuten brukar funka bra det med!

Nu ska jag slappa vidare!

Tjohej


Kommentarer
Postat av: joanna

hej hej!

fyndade du något igår?? var dålig rea tycker jag.. väntar nu på att åka å jobba...vill inte!!! ha det bäst kära kusin! kram

2008-12-28 @ 13:52:08
Postat av: Bonus

Åå vad det låter mysigt med alla klappar, låter som om julen har varit bra! vår med, stilla och jättemysig! Kram

2008-12-28 @ 20:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0